Hur Fluff Flat Soffa Decorator Kuddar

July 28

Hur Fluff Flat Soffa Decorator Kuddar


Dekorativa kuddar används för att förbättra utseendet på en soffa. Dekorativa örngott, som kan lägga till en pop av färg, finns i en mängd olika material, allt från casual bomull till exotiska siden blandningar. De flesta dekorativa kuddar har polyesterfyllning som kan få platt från frekvent användning. Du måste ludd kuddar ibland för att se till att de stannar mjukt och plysch.

Instruktioner

• Ta tag en dekorativ kudde och skaka den försiktigt för att omfördela platt fyllning. Manipulera och jämna ut eventuella klumpar med händerna.

• Ta bort kudden omslag genom packa det. Var noga med att läsa etiketten, eftersom vissa polyester kuddar inte tvättas. Om kudden kan tvättas, handtvätt eller maskin tvätta den i ett milt rengöringsmedel, enligt tillverkarens anvisningar.

• Torka den tvättade kudde i en torktumlare på låg, medium eller varm värmefixering, enligt tillverkarens anvisningar. Värmen kan hjälpa fluff upp platt fyllnadsmaterial.

• Fluff torr polyester kudde genom att dra fyllningsfibrerna isär för hand för att skapa fullhet. Placera fluff kudden tillbaka in i locket och zip det.


Relaterade artiklar