Hur man blir en certifierad Spinning instruktör Online

June 1

Hur man blir en certifierad Spinning instruktör Online


Att bli en certifierad spinning instruktör på nätet är en ganska okomplicerad process som bör ta mindre än en månad att slutföra. Spinning är en ny typ av kardiovaskulär träning där fitness entusiaster rida en stillastående cykel tillsammans med musik och instruktioner från en certifierad instruktör. Sessionerna varar i allmänhet ca 45-60 minuter och anses högintensiva pass.

Instruktioner

• Gå till en av de spinncertifierings webbplatser. De två mest kända och väl respekterade webbplatser i branschen är fitour.com och spinning.com. Varje ger de som registrerar sig nödvändig information och verktyg för att bli en certifierad instruktör.

• Skaffa ett certifiering kurs. Varje webbplats har olika avgifter i samband med det som sträcker sig från £ 81- $ 200. Välj en prisvärd en som ger den bästa pedagogisk erfarenhet. När du registrerar får eleven läroboken material (antingen elektroniskt eller via e-post) som lär allt som behöver vara känd om att vara en bra spinning instruktör,

• avlägga som krävs vid slutet av kursen. Varje webbplats har olika krav på vad som är acceptabelt att klara testet; men båda omfattar samma grundläggande information om hur man blir en framgångsrik spinning instruktör. Efter avläggande av examen, är ett intyg om fullgörande skickas och kan användas för att söka jobb.


Relaterade artiklar