Hur konvertera en iPhone till MetroPCS

August 13

Hur konvertera en iPhone till MetroPCS


För närvarande är iPhone hålls till ett exklusivt avtal med AT & T i USA använder en iPhone på ett annat nätverk kräver att telefonen låsas upp. För att låsa upp telefonen för att arbeta med MetroPCS, måste telefonen först "jailbreakad". Jailbreaking tillåter användaren att komma åt och ändra operativsystemet för iPhone. Det är inte farligt och iPhone kan återställas till den ursprungliga tillstånd genom att uppdatera den på iTunes.

Instruktioner

• Anslut iPhone till datorn med USB till iPhone-kabeln som följde med iPhone.

• Ladda ner iPhone jailbreaking programvara; redsn0w, ultrasn0 eller PwnageTool. Ett antal webbplatser bära dessa mjukvarupaket för gratis (se Resurser).

• Hämta en kopia av iPhone firmware eller IPSW-fil. Detta kan laddas ner gratis från valfritt antal webbplatser som värd IPSW-filer (se Resurser.) Välj modell av iPhone som kommer att jailbreakad och ladda ner filen.

• Dubbelklicka på jailbreaking programvara. Ladda IPSW filen. Följ instruktionerna på skärmen och telefonen kommer att vara fängelse bruten på några minuter. Instruktionerna innebär att hålla och trycka på en rad knappar (hem och makt) på iPhone.

• Öppna "Cydia." Cydia är en programvara app som kommer att visas på "språngbräda" (iPhone skrivbordet) efter jailbreak. Leta Cydia och klicka på den. Klicka på "Sök" i Cydia. Sök efter "ultrasn0w" - en gång har det visat sig, klicka på den. Klicka på "Install". Telefonen är nu upplåst och kan acceptera ett MetroPCS SIM-kort.

• Stäng av iPhone. Ta bort den aktuella SIM-kortet. Detta kan göras genom att sätta i SIM-kortet bort stift som medföljde iPhone i hål på toppen av iPhone. Om du förlorat stiftet, kan en säkerhetsnål användas i stället. Dra ut det gamla SIM-kortet och sätt i MetroPCS SIM-kortet. Vänd iPhone igen och testa för att se de nya SIM-kortet fungerar.


Relaterade artiklar