Craft Idéer för att göra Crosses

December 24

Craft Idéer för att göra Crosses


Göra ett slugt, one-of-a-kind korset är ett sätt att kombinera en kärlek till kreativ tillverka med en hyllning till tro. Göra ett kors kan vara så enkelt eller utarbeta som du vill, och behöver inte vara en dyr projekt. Gör ett kors av nästan alla storlekar från vardagliga föremål, objekt som finns i naturen och några leveranser från hantverk leverans butik.

Bönor och ärtor

Rita ett kryss på en bit medeltunga kartong och klipp ut. Sprid hantverk lim på korset, en liten del i taget. Placera torkade bönor och ärtor på lim, bredvid varandra, så att ingen av kartongen visar igenom. Du kan placera bönor och ärtor i en slumpmässig ordning eller i ett förutbestämt mönster. När en sektion är torr, fortsätta limning bönor tills hela tvär är täckt.

Ledar

Hantverkare i nästan alla åldrar och förmåga nivå kan göra en tråd kors. Ungdomar kan använda tunn florist tråd eller färgglada, plastbelagd telefontråd från järnaffär. Mer erfarna konsthantverkare kanske gillar att arbeta med tunga gauge tråd eller don ett par skinnhandskar att vrida rostig taggtråd i formen av ett kors med en tång. Wrap tråd över ett träkors form eller forma din egen.

PAPIER-MACHE

Twist bitar av tidningen i en korsform och slå in den med maskeringstejp för att fästa den till önskad form. Applicera papier mache - remsor av tidningen doppat i ett lim och vattenblandning - över tidningen formen. Överlappar och jämna var och en. Låt papier mache korset för att torka och måla med tempera eller akrylfärger. En papier mache kors är lätt, så att du kan göra en stor en med lite orolig om det är alltför besvärligt eller tung att hänga.

Trä och upphittade föremål

Drivved, pinnar eller fallna trädgrenar kan buntas och lindas för att bli en konstnärlig kors. Samla leveranser från utomhus, borsta bort damm, smuts och buggar, och placera dem i ett kors formation. Linda korsningen i en X med tråd eller robust garn. En klick lim hjälper till att hålla grenarna på plats. Visa korset som det är, eller lim upphittade föremål såsom snäckskal, pärlor, kottar eller havet glas på den. För att göra en större kors, lim trä och upphittade föremål på en korsformad, plywood form.


Relaterade artiklar