Hur man målar skrapmärken på väggar

December 9

Hur man målar skrapmärken på väggar


Skav blir kvar på väggarna i ett antal olika sätt. Barn, husdjur och möbler är bara några av de potentiella gärningsmän. Och det finns ingen tvekan om att skav är en skamfläck: De sticker ut så mycket eftersom de är mörkare än den målade väggytan de har förstörts. Eftersom det inte är ett alternativ för att bli av gärningsmännen, är det skrapmärken som måste gå. Med lite rengöring, vägg primer och färg, kommer dina väggar ser bra ut som ny.

Instruktioner

• Kör en rengörings trasa med varmt vatten, vrida ur överflödigt vatten, och häll lite slipande rengöringsmedel (som Comet eller Ajax) på fuktig trasa.

• Gnid renare och trasa över tröskel varumärket för att ta bort den så mycket som möjligt. Skölj ur trasan med varmt vatten. Tvätta renare off the wall och låt den torka.

• Måla ytan med en högkvalitativ vägg primer, som Kilz eller Behr inre primer. Låt primern torka enligt anvisningarna på etiketten.

• Måla grundade med färg som matchar färgen på resten av väggen. Detta kan kräva två skikt av färg.

• Låt färgen torka mellan rockar för att avgöra om två skikt krävs för att täcka scuff märket. Övermålningsbar området om det behövs extra täckning.


Relaterade artiklar