Hur man gör en ljus belysning ceremoni för en sweet sixteen

June 21

Hur man gör en ljus belysning ceremoni för en sweet sixteen


Ett ljus-belysning ceremoni för en flicka söt 16th födelsedag är en coming-of-age tradition. Ceremonin spotlights tonåring och ger henne en möjlighet att visa uppskattning och uppmärksamhet för dem som är viktiga för henne. Detta är en gammal tradition som ger vänner och familj tillsammans. Det görs vanligtvis före servering tårtan.

Instruktioner

• Köp eller baka tårta. Se till att den är tillräckligt stor för att bekvämt hålla minst 16 brinnande ljus.

• Placera 16-17 ljus på tårtan. Ljusen representerar 16 personer eller grupper av personer som är viktiga för den flicka firar sin 16: e födelsedag. En 17 ljus är frivillig och representerar lycka.

• The Sweet 16 Birthday flicka tänds varje ljusen på tårtan. Ett annat alternativ är att ha den person eller personer som hedras i ceremonin tända sitt ljus.

• Tänd ljus i följande ordning: Den första är att föräldrar. Den andra är för syskon eller, om ingen syskon, mor-och farföräldrar. Den tredje genom sjätte ljus är för resterande familjemedlemmar. Den sjunde genom 14th ljus är för utvalda vänner. Den 15: e är en bästa vän eller vänner. Den 16 är för en kille. Detta kan vara en pojkvän eller en bästa kille vän. Den 17, om den används, är en inspirerande ljus.

• Eftersom varje ljus tänds, presenterar födelsedag flickan ett kort tal, skämt eller dikt om den person eller grupp av personer som den speciella ljuset betyder. Detta bör hållas kort för att se till att var och en av ljusen förblir tänd hela ceremonin. Ett annat alternativ är att skriva ett kort brev till honoree, som delas ut när lämplig ljuset tänds Brevet kan eller inte kan läsas högt.

• Sjung "Happy Birthday" eller annan fest låt innan servering kakan.


Relaterade artiklar