Hur man gör en kaffe Sundae handduk

April 17

Hur man gör en kaffe Sundae handduk


Om du kastar en sommar baby shower eller möhippa, kan du frestas att servera glass. Istället för att ta en chans på din dessert med en härdsmälta, hoppa över garderob faror och göra en kopp kaffe fruktglass partifavör i stället. Detta allrengöringsmedel lyxfnaskgåvan ser ut som en kaffeglass med ett körsbär på toppen, men är gjord av ett mjukt, handduk gäster kan ta hem och använda. Varje fruktglass tar några minuter att göra och även nybörjare framgångsrikt kan skapa dem.

Instruktioner

• Lägg handduk på bordet framför dig med ränder som löper horisontellt. Vik nederkanten upp 1/3 av vägen mot den övre kanten. Vik den övre kanten ner till där den undre vikningen är belägen. Du har nu en tunn rektangel gjord av tre skikt.

• Börja vid en ände av den hopvikta handduken och rulla den tätt mot den andra änden. Slip ett gummiband runt den färdiga rullen mot en kant för att hålla det säkert.

• Ställ rulla på slutet med virvel på toppen, som en kanelbulle. Se till änden med gummiband är den som är närmast bordet.

• Ta tag i mitten av rullen och dra upp den försiktigt. Centret kommer att stiga, vilket innebär att resten av handduken tillsammans med det. Dra tills hela handduksrullen är förhöjd upp mot centrum i en konform. Tryck i mitten tillbaka ner för att runda av toppen av könen.

• Packa en röd klubba. Skjut pinnen i mitten av handduken valsen att representera körsbär på toppen av fruktglass.

• Sätt en dekorativ muffin papper i centrum av en fruktglass kopp. Ställ rullade handduken glass i koppen. Cupcake papper dölja gummiband och kvitta glassen utseende.


Relaterade artiklar