Hur utforma en söt 16 födelsedag inbjudan med en mall

August 25

Hur utforma en söt 16 födelsedag inbjudan med en mall


Designa inbjudningar från en mall för en sötsak 16 födelsedag händelse kan vara en kreativ och limning erfarenheter mellan förälder och ung dam. Låt din dotter hjälpa dig att designa sina inbjudningar. Hon kommer att bidra intressanta och kreativa idéer. Med hjälp av en mall ger en solid början där du kan lägga till personalisering element. Gör din söta 16 sizzle från inbjudan till fest natten.

Instruktioner

• Anpassa din Microsoft Publisher mall. Spara tom mall så att du kan spela med att skräddarsy alternativ utan att behöva börja om från början. När du landar på en förändring, spara igen. Spara genom att använda "Spara som" alternativ på Arkiv-menyn. Om du skickar inbjudningar via e-post, kan vissa inbjudna inte din version av Publisher. Om du behöver ett kontor leverans butik för att skriva ut dina inbjudningar, bör du använda en version där vem som helst kan skriva ut.

• Använd Förlagets Format Publicerings alternativ för att skapa rätt kort för din fest. Börja med att anpassa grafik med Sidalternativ. Lägg till bilder och / eller bilder från privata filer. Spara bilder som du vill prova från Internet. Om du vill infoga en bild, klicka på "Infoga" och "Bild". Välj bild (er) du vill infoga från den sparade platsen. Manipulera bildstorlek och / eller dra den på plats. Spara ditt arbete.

• Välj färger och typsnitt och färger för att göra din söta 16 inbjudningar pop. Använd färgscheman som kompletterar bilder du infogar. Utgivare erbjuder full system. Prova flera tills du hittar den som passar dig. Välj ett typsnitt genom att bläddra igenom tillgängliga teckensnitt. Teckensnitt visas på listan, eftersom de kommer att visas på dina inbjudningar.

• Lägg till en vers som genljuder med den festliga rituella. Om din dotter händelse har en kunglig tema, ord hennes inbjudningar därefter. Till exempel kan du skriva "King Arthur hade sin Guinevere och vi har vår (du dotters namn). Följ med på en magisk kväll av mat, musik och en gång-in-a-lifetime rituella av vår dotter." Inkludera dag, datum, tid och plats. Begär OSA senast ett visst datum.

• Skicka dina inbjudningar med vanlig post eller e-post. E-post sparar pengar och tid. Snigelpost lägger till en personlig touch och ger minnessaker för vänner och familjemedlemmar.


Relaterade artiklar