Hur du kopplar en mobiltelefon med OnStar

December 25

Hur du kopplar en mobiltelefon med OnStar

OnStar är en fordonskommunikationssystem som tillåter dig att kommunicera med OnStar kundtjänst i nödsituationer. OnStar system kommer med "Hands-Free" kommunikationstjänst. Den här tjänsten kan du ansluta din mobiltelefon till din bil via Bluetooth. Om du vill ansluta din mobila enhet till OnStar, måste du koppla ihop enheten med systemet. Para ihop din mobila enhet till OnStar kräver inga mekaniska eller elektroniska färdigheter.

Instruktioner

• Tryck och håll "Talk" -knappen på ratten i två sekunder. Säg "Bluetooth" högt nog för OnStar systemet att höra. Systemet säger då "Ready" och en ton hörs.

• Säg "Bluetooth" och vänta på att systemet att svara med "Bluetooth Ready." Säg "Pair" och vänta på att systemet att svara med "Vänligen starta en sökning på din Bluetooth-telefon." Anteckna fyrsiffriga PIN-kod som systemet hörbart kommunicerar.

• Aktivera Bluetooth på din mobiltelefon. Denna procedur varierar beroende på märke och modell av telefonen. Kontrollera mobiltelefonens bruksanvisning för instruktioner om hur du aktiverar den här funktionen.

• Följ anvisningarna för att lägga till en enhet för din mobiltelefon. Din mobiltelefon söker efter enheter för att para ihop med. Välj "General Motors" från listan över tillgängliga enheter och ange fyrsiffriga PIN-kod när din mobiltelefon frågar efter lösenordet.

• Namnge enheten anslutning mobiltelefon när du uppmanas att göra det på din OnStar-systemet. Systemet bekräftar hopkoppling av telefonen.


Relaterade artiklar