Hur gör jag Designa en Fake dödsattest för Halloween?

April 26De bästa Halloween kostymer har övertygande rekvisita. Om du planerar att skildra en död eller mytisk person för semester, kan du skapa en faux dödsattesten att följa din look. Du behöver bara några leveranser och en övertygande, rolig dödsorsak för att lura dina kollegor att tro att du har dött.

Instruktioner

• Köp en tom formellt intyg från en farkost eller kontor leverans butik. Även certifierade intyg om döden inte skrivs ut på papper, kommer den formella intyg lägga till effekten av din kostym. Du har också möjlighet att anpassa och skriva ut ett sådant intyg på nätet, vilket kommer att spara en resa till butiken.

• Använd kalligrafi markör för att lägga till alla nödvändiga uppgifter för dödsattesten. Du kan inkludera personens namn, smeknamn, födelsedatum, plats för döden och en rolig dödsorsak såsom "choklad överdos."

• Doppa en tepåse i en skål med kallt vatten och sedan pressa ut eventuella överskott droppar. Torka tepåsen över certifikat för att skapa en antik eller åldraslook. Det är viktigt att låta markören torra innan du utför tepåse fläcken, för att undvika utsmetning.


Relaterade artiklar