Hur du ansluter Mutiple högtalare för ett gemensamt Amp

August 4

Hur du ansluter Mutiple högtalare för ett gemensamt Amp


Enkla ljud distributionssystem innebära användning av en högtalarväljare och en enda stereon. Väljaren inkorporerar inbyggt skydd för att lura förstärkaren eller mottagaren att tro att det bara är att köra ett par högtalare, även om upp till sex par används vid ett och samma tillfälle. Väljaren sitter i linje med mottagaren / förstärkaren och högtalarna, vilket gör anslutningen av ett sådant system snabbt och enkelt.

Instruktioner

• Klipp en kort längd av tråd, är tillräcklig för att nå från mottagaren / förstärkaren högtalarterminaler till ingångarna till högtalarväljare. Strip halv tum av isoleringen från varje ände av stereopar.

• Tryck ned fjäder terminalerna på mottagaren. Sätt i kabeln med den formade åsen eller utskrift i den röda (positiva) terminal. Gör samma sak i den svarta (negativa) terminal med tråden utan externa märkningar. Släpp terminalerna för att fästa ledarna.

• Dra kablarna från förstärkaren / mottagaren till "SPEAKER IN" terminalen på rutan högtalarväljare. Tryck ned fjäderterminaler på rutan väljare, och sätt in trådarna med hjälp av samma färgkodning observeras på baksidan av förstärkaren / mottagaren. Släpp trådarna.

• Klipp längder av tråd att nå från högtalaren väljaren till de enskilda högtalarna. Strip halv tum av isoleringen från varje ände av alla ledningar.

• Tryck ned på de numrerade terminalerna på rutan väljare, och sätt in trådarna på samma sätt som på väljaringångsterminaler.

• Dra trådarna från enskilda högtalar väljarens utgångar till högtalarna. Tryck ner på våren kontakterna på högtalarna, och sätt in trådarna observera färgkodningen som används vid förstärkaren / mottagaren.

• Tryck på "skydd" -knappen på framsidan av högtalaren väljaren för att skydda förstärkaren / mottagaren från överbelastning. Tryck på knapparna som motsvarar varje högtalarpar för att stänga av dem och på.


Relaterade artiklar