Schablon idéer för skötrum

November 13Om du vill lägga till en personlig touch till din barnkammare, stenciler är ett bra alternativ. Schabloner är utskurna mönster som temporärt kan fästa vid en vägg. Du målar inne i mönster, och när du tar bort schablonen från väggen, kan en tydlig form ses på väggen. Detta gör att du kan måla teckningar i ett skötrum med lite övning. Stencil ritningar lägga en del av fantasier till en plantskola och till skillnad från tapeter, kan målas över senare.

Inverterad

Schabloner använder samma mönster med några inches. Om du är orolig för att gästerna kommer att kunna berätta att du använt en stencil i stället för handmålade konstverk, kan du använda färg för att lägga till en egen touch. Till exempel, om du har en tvåfärgad effekt i din barnkammare, placera schablonen över färgen linje där de två färgerna möts. Schablonen kommer att överbrygga gapet mellan två färger. Schablonen kan ta på färgen på det övre området när det är på den nedre delen och den omvända när det är på den övre delen.

Word Schabloner

Stencil några ord, ett stort vers, en barnvisa eller en dikt på en vägg. För en enkel stencil, placera en stor bokstav över spjälsängen för att fungera som en monogram. Stencilling namnet på ditt barn lägger till en personlig touch till barnkammaren. För en mer traditionellt hus, stencil ordet "Grundades" eller "etablerade", följt av barnets födelsedag i fint manus. Ord behöver en ren kontur så det fungerar bäst på väggar med liten eller ingen struktur.

Tema Schabloner

Schabloner kan matcha temat för resten av din barnkammare. Ta former och färger ur barnkammare sängkläder för inspiration. Fortsätta temat på väggarna. Schabloner kan innehålla allt från baseballs till blommor.

Moderna Schabloner

Schabloner behöver inte vara komplicerat. Du kan vara trött på att se samma schabloner i förskolan efter plantskola. Schabloner kan även göra du tänker på land inredning. För en mer modern look, stencil stora cirklar runt i rummet. Använd djärva färgval som choklad brunt, orange, shock rosa eller limegrönt.

Mural Schabloner

Du behöver inte vara en konstnär för att skapa en väggmålning. Använd flera stenciler tillsammans, till exempel blommor, insekter och en staketet för en trädgård tema plantskola. Du kan även hitta stencil paket som hjälper dig att återskapa en favorit barnkammare rim scenen.

Stora Schabloner

Stencilling kan vara en stor uppgift som tar flera timmar eller flera dagar, men du behöver inte stencil en ram runt ett helt rum. En stor schablon kan ha en stor inverkan på en plantskola. Eller en liten stencil design av en nyckelpiga kan döljas i ett hörn. Du kan även stencil en fjäril nära taket.


Relaterade artiklar