Hur man kan inreda inomhus med papperslyktor

March 28

Hur man kan inreda inomhus med papperslyktor


Papper lyktor lägga ett mjukt sken till ett rum genom att diffundera ljus genom pappers skugga. I Japan, Kina och Hawaii, traditioner att göra papper lyktor hand fortsätta att spela en roll i varje kultur. Olika typer av papper lyktor tjänar olika dekorera ändamål, och pryder lanternorna för att anpassa dem till en viss inredning gör dem ännu mer mångsidig. Med planering och ett urval av papperslyktor, förvandla ditt hem med mjuk belysning och färgglada eller neutrala dekorativa effekter.

Instruktioner

• Titta på papperslyktor i butiker, kataloger och på webbplatser för att bekanta sig med de stilar, storlekar och färger och alternativ.

• Planera utsmyckning temat för papperslyktor. Till exempel, i ett hem med antika kinesiska möbler, välj kinesiska papperslyktor för att fortsätta temat. I en rymlig hem med en modern utsmyckning stil med öppna ytor och minimala prydnadsföremål, de enkla, rena linjer av japanska papperslyktor fungerar bra. Gör anteckningar om antal och typ av papperslyktor som önskas för varje rum.

• Välj former, stilar och färger för att göra din heminredning. Till exempel, echo närliggande former med papperslyktor, såsom att placera en rund papper lykta över ett runt bord. Lägg färg till ett rum inrett i neutrala eller mjuka nyanser genom att välja djupare färger som fungerar bra med utrymme. Till exempel, lägga intresse för ett rum som domineras av taupe, beige eller grädde genom att lägga papperslyktor i ädelstenstoner, såsom smaragdgröna och safir blå. Lägg energi till en pastellrosa rum genom att dekorera med papperslyktor i en djup ros färg.

• Häng några papper lykta sträng lampor där de fångar dagsljus, såsom vid toppar av fönster eller över ett takfönster. Detta ger färg till rummet när dagsljuset lyser igenom och även när de är inkopplad på natten.

• Placera lång stående papperslyktor där de lägger belysning och skulle vara ett effektivt brännpunkt, som i vardera änden av en soffa för läslampor. Dessa fungerar också väl nära en trappa, i sovrum och i entréer. Den skulpturala effekten av höga papperslyktor tenderar att förbättras genom torn eller böjda former.

• Täck vanliga takarmaturer med stora runda papperslyktor --- eller välja andra former, såsom avlång pappers lykta ljusa nyanser.


Relaterade artiklar