Födelsedagspresenter för liten flicka

July 28De flesta små flickor har en girlie sida den sida som älskar att leka med Barbies, hålla baby dockor, klänning, och måla naglarna. Men om så inte är fallet, eller om du vill något annat för den lilla flickan i ditt liv, köpa henne en originell och innovativ typ av gåva som gör det möjligt för henne att använda sin fantasi och sin kreativitet.

Girlie

Om du letar efter en kreativ gåva för en girlie flicka, bortsett från den traditionella gåva, är en idé Dream Dazzlers So Chic! Salon Hair Colorist Kit, som gör det möjligt för henne att sätta streck tillfälligt hårfärg i håret och spela "salong" med sina vänner. Satsen levereras med alla de tillbehör som du skulle hitta på en riktig salong: Coloristtshirts handskar, borstar och en vattenflaska. Du kan hitta denna typ av gåva på butiker som Babys R "Us och Toys R" Us. Om hon är en docka älskare, kommer hon att vara nöjd med en docka hus och tillbehör för hennes dockor. Det finns en mängd olika dockhem på marknaden i alla prisklasser. Dockhem säljs på platser som Toys R 'Us, Chasing-Fireflies.com och PotteryBarn.com. Om hon älskar att spela klä upp, köpa henne en sminkbord och spegel set. Hon kommer att älska en gåva som Disney Princess: Magical Talking Cinderella Vanity, med en ljus upp pratar spegel och 6 make-up tillbehör för att hjälpa henne förbereda sig för bollen.

Prylar

Är hon en high fashion diva? Om hon älskar kläder och skor, även vid en ung ålder, kommer hon att älska Designer World Plug N 'Play TV spel. Anslut bara konsolen till TV: n, och hon kan välja tyger, färger och mönster, och välj sedan modeller att gå modet ner världens hetaste banor. Du kan hitta denna typ av gåva på webbplatser som Amazon.com. Om hon är en musikälskare, överväga att köpa henne en MP3-spelare. Du kan hitta iPod för så billig som £ 51,90, och många billigare versioner säljs i elektronikaffärer såsom Best Buy. Om hon redan har en iPod, köpa henne iKaraoke för sin iPod. Den iKaraoke ansluter till sin iPod och tar bort alla röster från låtarna på hennes spellista, så att hon kan sjunga och utföra alla de träffar.

Konsthantverk

Om hon är en kreativ typ, köpa henne en present som hon kan göra själv, såsom ett krukmakeri hjul och keramik gör kit. Dessa typer av gåvor inkluderar alla nödvändiga tillbehör hon behöver för att göra sin egen keramik, samt keramik lera och instruktioner för användning. Du kan köpa denna typ av gåva på DiscoveryStore.com. Om hon har en söt tand, kommer hon att älska en godis gör kit. Ett kit såsom Sour Candy Factory, som säljs på Amazon.com, kan du göra hårda karameller, gummy godis och klubbor, och innehåller ingredienser och instruktioner för användning.


Relaterade artiklar