Födelsedag inbjudan idéer för en detektiv parti för 9-åringar

March 11

Födelsedag inbjudan idéer för en detektiv parti för 9-åringar


En detektiv tema födelsedagsfest liknar en mordgåta part, men bättre lämpade för yngre barn. I stället för att lösa ett mord, de 9-åringar på festen lösa en annan typ av brott, såsom stöld. Skräddarsy historia att passa barnen, såsom stöld av en bok påse i skolan eller stöld av chocolate chip cookies från köket. Få barnen glada om partiet, med födelsedagsfest inbjudan som passar detektiv part tema.

Förstoringsglas

Inbjudningar kommer att ange tonen för partiet, så skapa några som ser ut som ett förstoringsglas. Vik en tomt kartong i hälften. Rita en förstoringsglas på framsidan av varje kort. Med användning av en brukskniv eller liknande kniv med en vass kniv, skär genom det översta lagret av kartong (framsidan av kortet). Ta det cirkulära området för att göra glas delen av förstoringsglaset. Ersätt saknade kartong med en liten bit av cellofan eller plastfolie. Lim eller tejp cellofan på plats. Avsluta inbjudningarna genom att skriva detaljerna parti och information på insidan av kortet.

Top Secret Folder

Gör inbjudningar för detektiv parti med vanliga mappar. På varje mapp, skriver "Top Secret". Använd en svart markering för att lägga till andra fraser eller talesätt runt toppen av mapp, till exempel "För bara dina ögon." Skapa en inbjudan som passar temat, berättar gäster att deras närvaro begärs att hjälpa till att lösa ett brott. Skräddarsy varje papperslapp med gästens namn. Placera en av de sidor i varje mapp och e-post till gäster eller passera inbjudningarna vid skolan.

Detective Hat

Craft 3-D inbjudningar part från tomt noterar kort och gamla fedoras eller detektiv stil hattar. Kolla in secondhandbutiker och varvet försäljning för hattar eller be föräldrar till gästerna att donera gamla hattar. Limma ett band eller filtband runt hatten. Skriv uppgifter om partiet på varje noterar kortet och skjut ett av korten i bandet, och se till att bandet är tillräckligt stram för att hålla kortet på plats. Du kanske tycker att det är lättare att hålla noterar kortet på plats, eftersom du linda bandet runt hatten. Uppmuntra 9-åringar att ta eller bära sin hatt på dagen för födelsedagsfest.


Relaterade artiklar