Elementary School Fair Game Idéer

October 12

Elementary School Fair Game Idéer


Oavsett om det kallas en fältet dag, en festival eller en rättvis i din grundskolan, måste den funktionen spel. Även barnen kan spela på sina datorer eller deras spelkonsoler hemma, en skola festival med sina lågteknologiska spel drar alltid en folkmassa.

Bean Bag Toss

Bean bag toss fungerar bra på en grundskola rättvist. Det är lätt att förstå, vilket gör det möjligt även för de yngsta barnen, men det tar skicklighet, vilket gör det intressant för de äldre barnen. De idrottslärare på skolan kanske redan har sittsäckar i sin avdelning; om inte, de är lätta att sätt genom en hantverksinriktad förälder. En målade och dekorerade bit plywood med lämplig storlek hål är det enda annan nödvändig utrustning. Spelare kasta sittsäckar genom hålen för att få poäng och vinna priser.

Ring slänga

Det här spelet är enkelt, men kan vara bedrägligt svårt att vinna. Pinnar sätts upp på ett visst avstånd och spelare försöker kasta ringar på pinnar. Om så önskas, inrätta pinnar på olika avstånd med olika priser, med de mest avlägsna tapparna ger de bästa priserna.

Musical Stolar

De flesta barn som redan vet hur man spelar musikaliska stolar. Det är ett bra spel för en rättvis eftersom det innebär många människor på en gång och är lätt att spela: folk cirkel runt en mängd stolar ett mindre än antalet personer medan musiken spelas; spelare försöker att sitta i en stol när musiken stannar. Den sista personen sitter vinner ett pris.

Fiskdamm

Med fiske damm allas en vinnare, så du behöver en hel del små vinster. Spelare infoga en liten fiskespö genom ett hål i en skärm eller styrelse. Någon bakom skärmen eller styrelse hooks ett pris, några stora, några små, vidare till slutet av raden. Detta är ett bra spel för att säkerställa att alla på mässan vinner något. Candy gör stora vinster.


Relaterade artiklar