Hemlagad brud Frankenstein Halloween kostymer

January 3

Hemlagad brud Frankenstein Halloween kostymer


Klä sig som bruden av Frankenstein för Halloween, och du har den mest iögonfallande dräkt på festen. En brud för Frankenstein kostym är inte bara otroligt kreativt och originella, men det är också förvånansvärt lätt att göra. Signaturen delen av dräkten är håret, som lätt kan åstadkommas med en peruk och vit färg eller falska spindelväv. Med lite kreativitet kan du omvandla till bruden av Frankenstein snabbt och enkelt.

Kläder

Det finns några olika sätt du kan klä sig som bruden av Frankenstein. I första hand brud Frankenstein bär vit. Bär vita byxor och en vit skjorta, eller en vit klänning med vita strumpbyxor. I filmen, "The Bride of Frankenstein", hennes kläder var allmänt draperad och tunika stil, men du kan komma upp med din egen variant för din kostym. Du kan också bära en gammal brudklänning. Kontrollera din lokala sparsamhet butik eller garage försäljning för antika ser bröllopsklänningar med hög hals och långa ärmar. Tatter klänningen något med en sax för att få det att se gamla och slitna. Istället för att bära en klänning, drapera ett vitt lakan över hela kroppen, sätter den i ryggen, och bära en långärmad vit skjorta under. För inspiration, titta på gamla bilder av brud Frankenstein från filmen på film webbplatser.

Hår

Håret är en viktig del av bruden av Frankenstein kostym. Köp en svart lockigt, fluffigt Afro peruk på en kostym butik. Använd en retas kam, hårspray och hårspännen att dra i håret uppåt så att den står rakt upp. Sedan gör två strimmor av vitt på framsidan av peruken på vardera sidan av huvudet. För att göra detta, kan du antingen använda vitt hår färg, sprayfärg eller falska vita spindelväv. Om du redan har mörkt långt hår, använd en retas kam att stå rakt upp. Om det är inte riktigt tillräckligt mörk, använder hår färg för att göra den mörkare, och vit färg för att göra streck.

Make-up

Historien om bruden av Frankenstein är att hon är gjord av bitar av lik som en följeslagare för Frankensteins monster. Därför bör din make-up vara mycket blek och sjuklig tittar. Använd vitt pulver för att göra din hud ser mycket blek, och träkol liner och skugga för att ge dina ögon en ihålig utseende. Använd ett ögonbryn penna för att ge brynen en tung look med en hög båge. Accent utseendet med droppar av falska blod som smort på ansikte, hals och händer speciellt vid skarvar där vissa kroppsdelar kan ha sytts ihop.


Relaterade artiklar