Hur man tvättar en Sunbeam elektrisk filt

December 14Med hjälp av en Sunbeam elektrisk filt kommer att minska nattliga uppvärmningskostnader och gör att du kan sova belåtet på din egen bekvämlighet inställning. Vård av en elektrisk filt är något annorlunda än att ta hand om en vanlig filt på grund av värmeslingorna. Du kan tvätta en elektrisk filt i en automatisk tvättmaskin eller för hand i en tvättbalja om du vet hur man gör det. Om du vill tvätta Sunbeam varumärken elektrisk filt i en bricka, måste du vidta vissa försiktighetsåtgärder för att säkerställa livslängden på duken.

Instruktioner

MASKINTVÄTTAKoppla bort strömsladden från vägguttaget och ta sedan bort nätkabeln från filten.Fyll brickan badkar med tillräckligt med vatten för att täcka filt och möjliggöra adekvat rörelse. Tillsätt en lämplig mängd tvättmedel och skaka vattnet tills tvättmedlet blandas innan du lägger filten. Blötlägg duken i 15 minuter.Ställ tvättcykeln till känslig eller mild och tvätta i två minuter. Låt brickan för att slutföra cykeln. Detta inbegriper spinning och avlägsnande av vattnet från badkaret.Skölj filten i ljummet vatten och låt den filt snurra torr vid slutet av sköljcykeln.Ta bort filten och försiktigt forma till sin ursprungliga storlek.

Maskin TorrVärm torktumlaren på låg i två minuter innan du placerar filt i torktumlaren. Placera filten i torken och torktumlas under 10 minuter vid den låga inställningen.Ta bort filten medan det fortfarande är fuktigt och försiktigt sträcka till sin ursprungliga storlek.Avsluta torka täcket genom att placera den över ett klädstreck eller om det på en plan yta.

Handtvätt och DryBlötlägg duken under 15 minuter i ett badkar med milt tvättmedel och ljummet vatten. Skaka försiktigt filten i ett badkar med händerna för 4 till 5 minuter eller tills du bestämmer filten är ren.Ta bort filten från vatten med diskmedel och placera filt i rent ljummet vatten. Skaka försiktigt filten tills tvålen avlägsnas. Du kan behöva ändra sköljvattnet för att säkerställa att filten är fri från skum.Försiktigt pressa - inte vrid - vattnet från filt och sträcka duken till den ursprungliga storleken.Placera filten över ett klädstreck eller lägga på en plan yta för att torka.


Relaterade artiklar