Hur man monterar en Mini Cooper registreringsskylt

October 5Mini Coopers är bedårande små bilar tillverkade av MINI, som nu ägs av BMW. Det finns flera Cooper modeller att välja mellan när du fattar beslut om ett nytt fordon. Välj från Mini Cooper hård eller mjuk topp, Mini Cooper Clubman, Mini John Cooper Works och den nya (som av 2010) Mini Cooper Countryman. När du har din nya bil, även om det bara är nytt för dig, kommer du vill överföra din licens från din gamla bil till Mini. Detta shoud inte ta mer än några minuter.

Instruktioner

• Köp den nödvändiga hårdvaran på en lokal hem förbättring butik eller järnaffär. Registreringsskyltar normalt inte kommer med hårdvara ingår. Du behöver maskinskruvar med inbyggda tvättmaskiner.

• Ställ plattan upp till det antal hållare området bilen på baksidan av bilen. Det finns en hållare på luckdörren. Den clubman och Ryman har en annan plats än andra Mini Coopers, på fordonet. För dem måste registreringsskylten som skall monteras på den bakre stötfångaren, nedanför lyftport.

• Sätt i en skruv i en av de bästa hålen på plattan och sedan in i en av bilens platthål. Kör skruven i Coopers lucka grovplåtsområdet eller stötfångaren tills det är tätt mot plattan. Vrid skruvmejseln i en medurs riktning för att dra åt den.

• Sätt de andra tre skruvarna genom plattan hålen och in i bilen hålen en i taget. Dra ner dem på samma sätt som den första skruven.


Relaterade artiklar