Felsökning en Nissan Pathfinder Farthållare

April 13Nissan Pathfinder farthållare system låta förare lyfter foten från gaspedalen samtidigt som bilen för att fortsätta i hög hastighet. Systemet kallas ibland hastighetskontroll. Problem med systemet kan inkludera den inte bibehålla hastigheten, inte slås på alls, förlust av kontroll och oväntat beteende. Följ några felsökningssteg för att korrigera dessa frågor.

Instruktioner

• Stäng av Nissans farthållaren på vid hastigheter mellan endast 25 och 89 MPH. Systemet kommer inte att fungera vid lägre eller högre hastigheter. Använd "On /" strömbrytare. Den "Cruise" indikatorlampan tänds i kombiinstrumentet när systemet är på. Undvik att slå på farthållaren i tät trafik eller trafik som rör sig med olika hastigheter om Pathfinder går för fort eller för långsamt för villkoren. Vänta tills trafiken tunnar.

• Stäng av farthållare ut på slingrande eller kuperade vägar om bilen hantering är oväntat, inte bilen inte bibehålla hastigheten, eller farthållaren inte annars fungerar som förväntat. Slippery, snöiga eller isiga vägar kan orsaka förlust av kontroll. Vinden kan också vara ett problem. Undvik att använda farthållaren.

• Undvik att trycka på bromspedalen om Pathfinder tappar fart. Bromspedalen avskurna är utformad så att hastigheten för att släppa i väntan på en återställning. Tryck och håll nere "kusten" switch om fordonet saktar ner och du vill kryssning på den saktade hastighet. Tryck och släpp "Accel / Res" knappen för att fortsätta den sista uppsättningen marschfart.


Relaterade artiklar