Hur man gör en välkommen kort och idéer

May 27Skapa handgjorda kort kan vara mycket roligt. De kan användas för många olika tillfällen, såsom en välkommen kort. Du kan använda en välkommen kort för många tillfällen, såsom att hälsa ny personal eller för att välkomna nya grannar i ditt närområde. Med några grundläggande hantverk material, kan du skapa en imponerande Välkommen kort.

Instruktioner

• Samla dina hantverk leveranser så att de är lätt åtkomliga för dig. Du kan hitta dessa poster vid varje hantverk återförsäljare, eller så kan du ha några av objekten i ditt hem.

• Skapa basen för grundläggande kortet. Hopfälld är en typisk kort 5,5 inches med 4,25 inches i storlek, även känd som A2-format. För att skapa denna storlek, skära ett ark av 8,5 inches med 11 inches kartong i hälften. Vik hälften av snittet papper för att skapa denna specifika storlek. En 8,5 inches x 11 inches ark av kartong kan göra två kort. Detta kommer att ligga till grund för din Välkommen kort.

• Skapa en bas för ditt kort fram. Välj ett mönstrat papper i en samordnande färg. Klipp en bit som är 5 inches med 3,75 inches. Limma den på ditt kort fram. Detta kommer att lägga till färg och "liv" på framsidan av kortet.

• Använd en gummistämpel att dekorera kortet. Välj en gummistämpel för att matcha temat på din Välkommen kort. Du kan använda en stämpel som skrivs ut withe ordet "Välkommen" på den, eller till och med ballonger eller blommor. När du har valt en stämpel, klippa ut en annan mindre bit kartong till lager i mitten av mönstrade papper som du tidigare skär. Stämpel på den sektionen av kortet.

• Stämpla din bild på kartong. Centrera den på framsidan av kortet. Låt bläcket torka i ett par minuter så att den inte smeta. Centrera bilden på framsidan av kortet. Knyt en liten rosett använder den samordnande band och limma det på framsidan av kortet.

• Anpassa din Välkommen kort. Du kan skriva ett välkomstmeddelande till mottagaren. Till exempel kan du tala om för henne glad att du är att ha henne runt. När du skrivit meddelandet, försegla kuvertet. Mail eller och leverera din handgjorda Välkommen kort.


Relaterade artiklar