Idéer för att dekorera ett sovrum med papper

July 28

Idéer för att dekorera ett sovrum med papper


Papper finns i så många olika typer, färger, mönster och storlekar som den gör en mångsidig produkt för att dekorera sovrum, och en relativt billig en. Oavsett om du använder stora ark av tapeter, scrapbooking papper eller vanligt vitt kontorspapper, det finns många program när det gäller att dekorera ett sovrum med papper. Ytterligare en fördel med att dekorera med papper är att du kan hitta det i nästan varje färg så att du kan perfekt matcha rummets valda inredning.

Bakgrund

Idéer för att dekorera ett sovrum med papper


Bakgrund erbjuder många fler alternativ för att dekorera ett sovrum än att bara täcker varje vägg helt med den. Du kan hitta en tapet som du vill, men kan inte föreställa mig att täcka ett helt rum eller ens en hel vägg med det på grund av djärvhet av färg eller mönster. Överväga att tillämpa tapeten till en av rummets mindre väggar, eller skapa en bred remsa av tapet i mitten av en vägg, och måla resten av rummet en gratis färg. Stora ark presentpapper kan användas som bakgrund "tapeten" bakom inramade fotografier eller bilder. Stick pappersark på väggen med avtagbar hals, sedan hänga en bildruta i mitten av pappersarket, eller ordna flera inramade bitar över bakgrundsdokumentet. Ovikta papperskartor gör en bra bakgrundsbild för inramade semester fotografier.

Origami

Det finns många sätt att skapa och använda origami i ett sovrum inredning. Om du är ny på origami, kan även de enklaste former vara effektiva när de utförs prydligt. En mobil eller kedja av origami former hängande från taket gör en attraktiv och nyckfull prydnad. En mobil kan göras genom att måla flera dymlingar att matcha sovrummet färgpalett och sträng origami former för att ändarna med fiske tråd eller matchande tråd. String några lager av dymlingar tillsammans med en ögla upptill för upphängning. Alternativt att strängen origami former i en kedja med en ögla i toppen hänga den från taket. Du kan göra flera av samma origami form, såsom en klassisk kran eller göra olika former med ett liknande tema, som djur. Du kan använda en färg för alla origami former, gör var och en annan nyans av samma färg och arrangera dem i ordning från den ljusaste till den mörkaste nyansen, eller använd mönstrat origami papper för att matcha sovrummet inredning. En mobil eller kedja av origamikranar alla tillverkade av vanligt vitt kontorspapper och uppträdda med tydlig tråd eller fisketråd gör en billig och sofistikerad sovrum dekoration.

Art

Papper kan användas för att göra din egen konst för att dekorera sovrumsväggar. Även om du inte är den mest konstnärliga person, tillgång till ett brett utbud av dekorativa papper innebär att du kan enkelt skapa hemlagad väggkonst. Ta en titt på några modern konst på gallerier och heminredning butiker för inspiration - du kommer att se konst som kostar hundratals dollar som kan replikeras genom att klippa och limma enkla former av mönstrat papper. Du kan skapa konstverk genom att skära ut en djärv grafisk bild, som silhuetten av en fågel eller konturerna av en trädgren från ett stort ark av presentpapper, och limma den över ett annat ark av färgat eller mönstrat papper. Du kan skriva ut bilder från clip art eller från Internet och spåra konturerna om du inte kan rita formen som du vill. Ett annat sätt att skapa hemgjord konst är att skära ut "snöflingor" genom att vika en kvadrat eller cirkel av papper i hälften och hälften igen diagonalt och skär ut former från den vikta pjäs med vass sax. När papperet viks, kommer det att ha ett geometriskt utklipp mönster. Dessa är traditionellt gjorts under vintern från vitt papper, men prova att använda mönstrade eller färgglada papper och skiktning former över en bakgrund att göra några ovanliga väggkonst.


Relaterade artiklar