Hur man berättar riktiga pärlor från förfalskningar

July 20Ädelstenar är mycket dyra, vilket är anledningen till innan de köper en, måste du vara försiktig. Det finns en hel del ädelstenar som kan se verklig, men om du inte inspektera det tillräckligt bra kommer du inte riktigt vet att det är en faux pärla. På grund av detta, kan en massa människor sälja en person en falsk pärla till ett högt pris att insistera på att det är verkligt. För att undvika att bli lurad, måste du veta hur man berättar riktiga pärlor från förfalskningar.

Instruktioner

• Skaffa en lupp och observera ädelsten. Lupp, som liknar ett förstoringsglas, kommer att göra ädelstenen ser många gånger större.

• Titta noga på färgen på pärla. Titta på det från alla vinklar. En riktig ädelsten färg är även alla hela. De flesta falska pärlor är färgade, som ibland kan naturligtvis ses genom den ojämna färg. Du bör ha tillräckligt med belysning för att kunna ta del av färgen på ädelstenen.

• Titta under ädelsten om den är inställd i ett smycke. Det är viktigt att ha pärla bort från inställningen, eftersom det kommer att vara det enda sättet att du kan se om det finns en folie under. En hel del bedragare lägger folie under en ädelsten så att det ser ljusare och glansigare.

• Tänk på det pris som erbjöds till dig. Om mängden ädelstenen som erbjuds till dig låter för billigt eller för bra för att vara sant, det är förmodligen en faux pärla. Verkliga pärlor är mycket dyra.


Relaterade artiklar