Användningsområden för Maxwell House Plastkärl

October 22

Användningsområden för Maxwell House Plastkärl


De plastbehållare som Maxwell House kaffe kommer in är återvinningsbara i den meningen att de kan rekonstrueras vid en återvinningsstation, men de är också återvinningsbara genom att de kan göras till användbara hushållsbehållare med liten eller ingen extra ansträngning. Om du dricker massor av kaffe och har högen av plastbehållare för att bevisa det, överväga att omarbeta dem för ett funktionellt andra ändamål före dragande dem till trottoaren för upphämtning.

Bärbara färgbehållare

Plast Maxwell House kaffe behållare kan sättas till effektiv användning som bärbara färgbehållare, med absolut ingen extra ansträngning som krävs för att ändra eller ändra behållaren på något sätt. Nyttan av dessa behållare för färgändamål är dubbelt. Först handtagen som är gjutna i behållarna gör dem lätta att bära runt från plats till plats. För det andra, håller lätt snap-on lock färgen i kaffebehållaren från att torka ut när det finns en utökad brytning i målning aktivitet. De små, engångsplastfärgbehållare som många stora järnaffärer är helt onödigt med dessa praktiska kaffe behållare måla toton.

Mat eller små objekt Lagring

Eftersom Maxwell House plastkaffebehållare har lufttät snäpplock, gör de utmärkta mat förvaringskärl. Specifikt de är bra för förvaring av torra varor, såsom torra baljväxter, pasta, mjöl, gryn, socker, havre och lösa teer. Märkning av behållare för att undvika förvirring kan vara så enkelt som en bit maskeringstejp med maten artikeln skriven på den i markör. Lagra små nonfood föremål såsom gem, häftstift, gummiband och pennor är en annan idé för dessa plastbehållare. Eftersom dessa poster är nonperishable, kan du även vill dekorera behållarna från sprutmålning dem och varma limning hantverk såsom band eller knapparna till dem. Med tanke på toxisk komposition av sprayfärger, använder dem på mat förvaringskärl är kanske inte den bästa idén.

Spargris

Med användning av en Maxwell House plastbehållare som en spargris är lika enkelt som att skära en skåra i locket med en liten, skarp, tandad kniv. Du vill göra skåran åtminstone lika lång och bred som en fjärdedel, med en liten mängd utrymme att skona på alla sidor. Tömning av spargris är lika enkelt som poppar locket. Som med de små poster lagrings idé, kan dessa behållare vara målade och dekorerade med hantverk såsom plastdollartecken eller leksak pengar för att piffa upp dem.


Relaterade artiklar