Hur man installerar Wire Mesh häst staket

July 9

Hur man installerar Wire Mesh häst staket


Äga och hålla hästar är en underbar upplevelse, men det kräver en hel del tid, pengar och ansvar. Fäktning är en av de viktigaste inköp hästägare gör, och det är definitivt något som kräver underhåll. Att välja en bra staket och installera det på rätt sätt är nyckeln till säkert bostäder din häst. Den här artikeln kommer att ge dig några tips om hur du installerar trådnät häststängsel.

Instruktioner

Hur man installerar mesh tråd stängsel

• Börja med att placera dina hörn hängslen. Detta är det mest kritiska steget till något stängsel jobb och måste göras noggrant och väl. Dessa kommer att vara i varje hörn av din fenceline, och måste sänkas till ett djup av 24 inches i betong. "H" brace är den vanligaste, och lämpar sig så länge det är inställt tillräckligt djup och med robust nog material att motstå dra av stängslet under årens lopp.

• Placera en ledare på marken och köra den från hörnstolpe till hörnstolpe. Dra det tillräckligt för att skapa spänning. Du kommer att använda detta för att skapa en rak stängslet och placera dina inlägg.

• Placera dina inlägg, antingen trä eller t-stolpar, var 8 till 10 fot från hörn stag till hörn stag. Om du använder t-inlägg, kommer du att köra dem med t-post föraren. Om du använder trästolpar, kommer du att behöva använda posten hål digger och säkra dem i betong till ett djup av minst 18 inches. Kom ihåg betongen måste härda under 72 timmar innan du använder något stängsel.

• Använd din mesh stängsel till dina inlägg. Du kommer att behöva använda ditt staket sträcker verktyg för att tillämpa spänning på tråden för att förhindra slack. Använd dina staket klipp eller stängsel naglar för att säkra stängsel till stolparna. Använd mer - inte mindre. Kom alltid ihåg att tidsåtgången i den första byggnaden tid sparas senare underhåll.

• Sträng en sträng av elektrisk tråd över toppen av ditt staket, eller längs dess mittlinje, kommer att garantera hästarna kommer att stanna av och bort från det, vilket kommer att spara en hel del underhållsarbete på lång sikt.


Relaterade artiklar