Hur man drar en Graffiti Tag

December 16

Hur man drar en Graffiti Tag


Graffiti är en allmänt praktiseras konstform, oftast som gatukonst. Graffiti görs vanligen med sprayfärg och har en funky stil som har utvecklats till ett helt graffitikulturen - skor, kläder och även fotografi tillägnad graffiti designer är tillgängliga för intresserade konsumenter. En graffiti tag är som en slags signatur som en viss artist kommer att använda för att markera alla hans eller hennes arbete. Rita en graffiti tag är lätt om du har en god uppfattning om vad graffiti style teckensnitt du vill använda.

Instruktioner

• Använd en penna för att lätt rita en fyrkant på en bit papper med den föredragna storleken på graffiti taggen. Denna ruta kommer att hjälpa dig att koncentrera dig på graffiti taggen som du ritar det utan att behöva oroa oproportionerliga bokstäver.

• Dra ut den första bokstaven i ordet du vill använda i graffiti tag, med hjälp av en utskrift av din favorit grafittistilsort för en referens vid behov. För prover av graffiti alfabet, gå till http://www.mrwiggles.biz/graffiti_alphabets.htm. Graffiti bokstäver stadigt skisseras med olika egenskaper, såsom rundade eller vässade hörn och brev som lutar.

• Fortsätt att dra ut graffiti tag, tar det en bokstav i taget. Börja med att dra brevet ut mycket lätt, justera och korrigera eventuella misstag, sedan dra över den färdiga brev med starka, djärva linjer. Använd sidan av din penna tips till skugga några bokstäver i enlighet därmed. Se till att bokstäverna flyta samman och den färdiga etiketten ser ut som en fast produkt snarare än enskilda fasta bokstäver.

• Använd ett suddgummi för att ta bort originalkartong.


Relaterade artiklar