Typer av grönsaker Används på Pizza

May 4

Typer av grönsaker Används på Pizza


Om du är en pizza älskare du förmodligen har din favoritlista av toppings. Medan pepperoni eller korv pizza kan vara läckra, kan pizza med grönsaker ovanpå göra din måltid en lite sundare och ändå ge en stor smak. Det finns oändliga kombinationer av grönsaker som kan användas ovanpå pizza. Nästa gång du beställer, prova en smaskig grönsak kombination.

Vit pizza med Broccoli

Brukar du gå ljus på tomatsåsen eftersom du inte är en stor beundrare? Om så är fallet, kanske du vill prova vita pizza med broccoli. Denna pizza innehåller ingen tomatsås. I stället är den övre av pizzan skiktat med mozzarella, Parmesan och ibland till och med ricotta. Pizzan är sedan toppat med massor av broccoli och vitlök. Somliga vill lägga svamp som en toppning för extra smak. Många pizza ställen erbjuder denna sort eller så kan du försöka göra det hemma.

Grillad Veggie Pizza

Grillade grönsaker kan göra en välsmakande pizza toppning. Det finns många kombinationer som kan användas för att toppen en grillade grönsaker pizza. En vanlig typ av denna pizza innehåller grillad aubergine, champinjoner och zucchini. Även om din lokala pizzeria inte erbjuder denna sort, kan du alltid lägga till dina egna pålägg. Ring in en order på en vanlig ost pizza, och medan du väntar, börja grilla dina egna grönsaker att lägga till. När du lägger din egen, dina möjligheter är obegränsade. Prova att använda sparris eller lök.

Spenat och soltorkade tomater

Är du på humör för något annat? Om du älskar spenat, leta efter en pizzeria i ditt område som erbjuder spenat och Soltorkade tomater pizza. Vissa platser kommer även lägga buffelmozzarella som en extra toppning till denna pizza. Buffalo mozzarella är en typ av mozzarella tillverkad av vattenbuffelmjölk i stället för komjölk. Denna kombination kan användas till toppen vanlig pizza eller kan fungera som en fyllning för stoppade pizza. Fyllda pizza består av ett skikt av pizzaskorpan med en tjock mängd planteras och ost på toppen och sedan ett annat skikt av pizzaskorpan.

Andra grönsaker Topping Idéer

Du kan få kreativ om du gör dina egna pizzor hemma. Ta vegetabiliska toppade inspiration från länder runt om i världen. Landet Brasilien erbjuder gröna ärtor som en populär pizza toppning, något som sällan hört talas om i USA. Om du har en egen trädgård, möjligheterna till veggie pizza pålägg är oändliga. Mixa och matcha tills du hittar en combo som hela familjen kommer att älska. Utnyttja färsk basilika, paprika, kronärtskockor och mer.


Relaterade artiklar