Martini Glass Halloween

March 8

Martini Glass Halloween


För en kostym som är kreativa och vuxit upp, klä upp som en martini för din nästa Halloween. Oavsett om du beställer dräkten från en kostym butik eller göra det själv, det är en lätt igenkännlig utseende, baserat på några element. Variationer är lätt, vilket gör det möjligt att bilda en hel grupp av samordnade dräkter, utrustad som en fullständig spritskåp. Ta inspiration för martini variationer på menyn på din favorit cocktailbar.

En Crafty kostym

Om din budget är begränsad, men du har tid och lust för några kreativa crafting, kan du designa din egen martini glas kostym. Runt halsen, bära en genomskinlig konformad krage avsedd för hundar, finns antingen på veterinärkliniker eller sällskapsdjur leverans butiker. Wrap din kropp i klar plastfolie för att ge sken av en lång, smal bas av glaset. Till råga utanför utseende, bära en grön ski mask för att göra ditt huvud likna en martini signatur oliv. För en extra sista touch, kan du måla en plast barns svärd i en neonfärg och ställ in den i din "cup" i stil med en cocktail svärd.

En färdig utstyrsel

Om du hellre vill lämna kostym fattandet till proffs, kan du hitta en martini glas kostym genom många av de mer expansiva kostym butiker. Titta på online-kataloger för butiker med stora lager av ovanliga kostymer för vuxna. Du kan välja en tredimensionell design med en stor och tydlig, konformad "cup" som liknar hemlagad hund krage design. Om du föredrar en kostym med bättre sikt och komfort kan du välja en som begränsar "Martiniglas" design till under nacke och axlar. Om du vill anpassa en allmän martini glas utseende, kan du använda färgglada cellofanpapper till linje glaset att likna en appletini, choklad-tini eller din favorit hopkok.

En överdimensionerad glas

Om du designar din kostym själv, kan du välja en splashy, överdimensionerade design. Skär ett stort ark av klar, styv plast i en cirkel som mäter cirka fyra fot över, gör ett snitt mellan cirkelns centrum och en punkt på dess omkrets. Skär ett hål från mitten av cirkeln, tillräckligt stor för att omsluta midjan. Rita ihop kanterna för att bilda en cirkel i en tre-dimensionell kon. Könen fungerar som Martiniglas skål. Bär den så att den sitter vid midjan, övergripande upp och utåt. Håll en stor grön plast boll inne, att fungera som en oliv. Dina ben kommer att fungera som stammen av glaset. Om du är en kvinna, kan du bära plattform eller högklackade skor att förlänga "stammen".


Relaterade artiklar