Hur man gör Strimlad Fabric Broscher

April 8Scraps av tyger överblivet material från tidigare hantverk projekt verkar föröka när du inte tittar. Dessa sparade klipp är oftast för stora för att kasta bort utan att känna skuld eller för liten för att vara användbar i en ström hantverk projekt. Gräva igenom din stash av rester och göra strimlad tyg broscher. De färdiga broscher kan ges ut på fester billigt party, eller så kan du ge dina partygäster med leveranser att göra sina egna.

Instruktioner

• Rippa tre, 1/4-tum breda remsor av skrot 45-tums bomullstyg. Dessa strimlade remsor kan vara av samma tyg eller en sort. Skär 4-tums längder från varje remsa och ställ åt sidan.

• Linda en riven remsa runt fyra fingrar på din hand. Skjut lindade remsan bort av fingrarna och nyp centrum tillsammans. Linda en 4-tums vävremsa runt klämmas centrum och slips i en knut. Upprepa med de återstående strimlade tygremsor.

• Rita en 1 1/2-tums cirkel på en skrot av filt med hjälp av en kompass. Klipp ut cirkeln.

• Lägg filten cirkeln på arbetsytan. Applicera en prick av hantverk lim till knuten på en inslagen dukremsan. Centrera knut på filten cirkeln med sling ändar lindade remsan placerad rakt upp och ner. Applicera lim på knutarna i de återstående två inslagna band. Placera de omslagna remsorna över den första remsan i ett "X" -form. Ändarna av öglorna kommer att jämnt fördelade i en rund blomma form.

• Limma en dekorativ knapp till mitten av de staplade tygremsor att dekorera brosch. Låt limmet torka.

• Separera de individuella slingorna i varje inslagna band för att skapa en fluffig blomma. Vänd brosch över. Lyft kanterna på filten cirkeln och tillämpa hantverk lim mellan cirkeln och strimlad tyget. Tryck filten ordentligt på tyget brosch.

• Använd hantverk lim på baksidan av en 1 1/2-tums stift tillbaka. Placera stiftet horisontellt på filten cirkel, precis ovanför centrum av cirkeln. Låt limmet torka.


Relaterade artiklar