Svartvita Graduation Party Ideas

May 17

Svartvita Graduation Party Ideas


Svart och vitt är ett gemensamt tema för studentfester, eftersom den klassiska examen klänning är svart med vitt och guld accenter. En svart och vitt tema kan vara visuellt tilltalande, sval och dämpad. Notera i inbjudningarna för gästerna att bära svart eller vitt eller bådadera. När dekorera och inköp partitillförsel, hålla sig till regeln om less is more.

Efterrätt

Tabellen dessert på en svart och vit part har flest temat alternativ och därför är den mest flexibla aspekten. De många val inkluderar chocolate chip cookies, chokladkakor, vanilj kakor, brownies med vit choklad bitar, marshmallows, lakrits, svarta och vita jelly beans, kokos cookies, Ferrero Rocher godis, smoking jordgubbar, specialbeställda svart och vitt M & Ms, choklad och vaniljpudding parfaits, mörk choklad fudge och, naturligtvis, tårta och cupcakes. Kakan kan antingen vara chokladkaka med vanilj glasyr, vanilj tårta med choklad glasyr, eller en kombination av båda. Cupcakes kan också serveras, choklad cupcakes med vanilj frosting toppad med chokladströssel. Kakan eller cupcakes också kan dekoreras med ett rutmönster eller svartvitt virvlade toppen.

Mat

Svart och vitt mat är kanske den svåraste delen i planeringen av en svart och vit part. Alternativen för svart mat är begränsade. Skivad sushi kan skräddarsys till temat. Även om det finns en regnbåge av färger i vissa smaker av sushi, är den allmänna färgen svart och vitt. Central amerikansk mat erbjuder några alternativ. Servera svart eller lila tortilla chips längs sidan vit corn tortilla chips parade med gräddfil nedgångar, svarta bönor dips och hela bönor sallader blandat med malet kött eller grillad kyckling. Serverings smörgåsar kan utformas för att återspegla temat. Gör en sida med vitt bröd och den andra sidan en mörkt bröd som hela vete eller pumpernickel. Svarta oliver och andra plockmat kan paras ihop med ost och krackningsanläggning skivorna terar Brie, schweizisk, getost och andra vita ostar. Om dessa livsmedelsval är olämpliga, är det acceptabelt att bryta med temat, så att du kan tjäna något parti mat som passar arenan.

Drycker

Ge drycker som du vet kommer att glädja många inställningar, bland annat läsk, juice, öl och vin. Ta temat i baren genom att servera ett hus cocktail, det mest klassiska är en klassisk martini men med svarta oliver snarare än grönt. Ett annat alternativ för huset cocktail är ett krämbaserad dryck med choklad sirap vilande på botten och chokladsås rimming glaskanten.

Schack Tema

Även en schacktema kan tyckas olämpliga för en studentfest, kan spelet symboliskt representerar "nästa steg" att varje kandidat måste göra. En schack tema innebär inte att inrätta ett stort schackbräde med blåst upp bitar, utan snarare att använda schackpjäser som en del av tabellen center eller namn plats inställning innehavare. Ställ in schackbräden runt arenan med säten för att tillåta dem som är intresserade av att sitta ner till ett spel. Svart och vitt schackrutiga servetter, papperstallrikar och pappersmuggar hjälper också köra temat.

Gradering klädsel

Bilden av examen hatt är den klassiskt svart och vitt ikon för examen så mycket som mantel och diplom. Många parti tillverkare säljer examen dräkt partitillförsel, såsom papperstallrikar, skyltar, servetter, party horn, banderoller, servetter och koppar. Ofta på vuxna partier, dock teman porslin, servetter och skyltar betraktas unga.

Dekorationer

Svarta och vita ballonger är enkla och billiga part dekorationer. Bunta ihop både svarta och vita ballonger till läge runt festlokal eller spridda svartvita buntar separat. Undvik vanliga serpentiner, som vanligtvis används för födelsedagsfirande. Istället strö svartvit konfetti eller gnistrar ovanpå varje bord och servering station. Svarta och vita blommor också lägga en elegant touch när den placeras över vita linnedukar.


Relaterade artiklar