Hur man väljer en yttre lacken

August 15

Hur man väljer en yttre lacken


Måla utsidan av ett hem ger en dramatisk förändring. Exteriör FÄRGER definierar stämningen i ett hus. Oavsett om målet är historisk, modern, ren, koloniala eller southwestern, färgen på ett hem exteriör sätter tonen för insidan också. Förutom väggarna, anser dörrar, lister, fönsterluckor och trim när man väljer koordinerande färger. Plocka en smickrande färg kan uppdatera ett hem och öka curbvädjan och andrahandsvärde i processen.

Instruktioner

• Undersök design och arkitektur i ditt hem. Anteckna detaljerna. Anteckna året huset byggdes om du planerar att med tanke på historiska färger. Fundera på hur många historier huset har formen och omgivande landskapet. Ta ett foto av huset från andra sidan gatan för att ha en bra referens att arbeta senare.

• Gör en notering av materialet huset är gjort av. Olika typer av utomhusfärg kommer att följa ytor, beroende på materialet. Utveckla färgen på tak, fönster, och några växter på gården. Sedan besluta om övergripande utseendet för hemmet. Exempel är moderna, övergångs och traditionella. Inställning av parametrar nu kommer att hålla uppgiften att välja färg från att vara överväldigande senare.

• Kolla in de andra husen i området och noterar de yttre färgscheman. Se hur grannarna har valt färger. Detta kommer att hjälpa begränsa alternativen. Till exempel, om grannstandard hem färgerna är beige, en lila huset kanske inte är den bästa idén. Ta bilder av färg färger som kan fungera på ditt eget hem.

• Plocka upp några färgkartor och / eller en färgkarta däck från en lokal järnaffär. Gör en lista över alla de färger som är tilltalande. Kom ihåg att detta kommer att bli hemmets exteriör, så undvika allt för fet. Mörkare färger ska ha lättare trim, och boka mörk klädsel för ljusa hem. Se till att färgerna speglar tidigare val. Ta hänsyn till ålder av kammaren, det tema du går för, och den totala kompatibiliteten med omgivande landskapet och stadsdel. Begränsa listan ner till de tre favoritfärger.

• Få färg prover. Prover finns ofta i två uns till åtta uns burkar för ett nominellt pris. Dessa små burkar spara stora huvudvärk senare. Anbringa varje färg till en fyrkant på utsidan av hemmet som inte är märkbar. På bakgården eller längs sidan av huset är bra val. Låt färgen torka, notera förändringen i färgen på materialet och hur färgen ser ut i solljuset och i skuggiga områden. Välj den färg du gillar mest.


Relaterade artiklar