Hur man ansluta en förstärkare till en motordriven bländare

May 31

Hur man ansluta en förstärkare till en motordriven bländare


En förstärkare (förstärkare) ger ström till högtalare och andra ljudkomponenter som är anslutna som en del av en stereo. Förstärkaren kan anslutas till en motordriven bländare för att sända den behandlade ljudsignalen till ett par stereohögtalare eller flera högtalare, beroende på den önskade ljudeffekten. Mixerbord skulptera ljudet från ljudutrustning och musikinstrument, sedan skicka den bearbetade signalen till en förstärkare så att den kan höras. Standard ljudkablar behövs för att ansluta utrustningen.

Instruktioner

• Dra ur motordrivna mixer och förstärkaren från vägguttaget när du ansluter komponenterna.

• Anslut de vita och röda kontakterna i ena änden av audiokablarna till L och R (vänster och höger) utgångar på mixern, vanligtvis belägen längs baksidan. Den vita kontakten ansluts till vänster jack, vilket också kan vara färgkodade vitt för enkel referens. Den röda kontakten ansluts till rätt utgång.

• Sätt i de två pluggarna i den andra änden av ljudkabeln till ingångsförstärkaren uttagen med hjälp av vitt för vänster och rött för höger.

• Anslut utrustningen till el- och slå på båda komponenter. Justera ljudnivåer på motordrivna mixer, sedan ringa volymen på förstärkaren till den önskade nivån.


Relaterade artiklar