Hur man håller Crows Out of the Chicken Coop

February 18

Hur man håller Crows Out of the Chicken Coop


Kråkor terrorisera en hönshuset är en gammal bild som jordbrukare eller kyckling ägar dreads. Men snarare än att se på situationen som en negativ, kan du förvandla den till en positiv med lite hårt arbete och ansträngning.

Instruktioner

Hur man håller Crows ur en Chicken Coop

• Ta din fågelbordet och hänga den bredvid din hönshuset i en position där det inte kommer att hindra dina kycklingar tillgång till deras coop, men samtidigt bo i närheten. En idé är att hitta din fågelmatare på baksidan tak din coop.

• Fyll din fågelbordet med fågelfrö och locka kråkor till det genom att placera majskolvar runt mataren. Genom att göra detta kommer du att locka kråkor till fågelbordet och bort från dina hönsägg, vilket är vad kråkor riktar. I stället för att snoka för ägg, kommer kråkorna lära sig att gå till mataren för livsmedel, vilket är en mycket godare och lättare näringskälla än att kämpa din kycklingar för sina ägg. Detta uppmuntrar kråkorna att hålla sig borta från din coop (ett enskilt nyfikna kommer att jagas bort av din kycklingar).

• Fyll din fågelbordet regelbundet för att hålla kråkor i din trädgård i stället för att skrämma bort dem. Crows i din trädgård gör mer nytta än skada som de skrämma bort och jaga mycket allvarligare rovdjur som hökar och rävar från din hönshuset. Med din bird feeder på coop kommer din coop att bli en förlängning av kråkorna "territorium, och de kommer att vakta det från några allvarliga hot mot din kycklingar som ormar, rävar och hökar.


Relaterade artiklar