Skattjakt ledtrådar för dolda Julklappar

October 20

Skattjakt ledtrådar för dolda Julklappar


Julen är en tid för att skapa nya minnen och fira gamla traditioner. En julklapp skattjakt är ett utmärkt sätt att uppnå båda. Julklapp skattjakter tar den enkla uppgiften att ge en present till någon och sträcker det till en rolig och spännande aktivitet. De flera sätt att slutföra en julklapp skattjakt har sina egna unika vändningar.

Den slutliga gåva

På juldagsmorgonen, föräldrar håller ofta en särskild gåva till slutet. Detta är särskilt effektivt när present inte kan döljas enkelt med omslagspapper, till exempel en cykel eller gitarr. Snarare än att bara få denna gåva efter alla andra gåvor har öppnats, anser att föra ut en ledtråd i stället. Du kan placera ledtråd i en låda och sedan svepa den, eller dölja den djupt i grenarna av julgranen. När ditt barn öppnar gåva, leder ledtråd inuti till en annan plats där en annan ledtråd hittas. Efter en sträng av ledtrådar, är den slutliga plats där den föreliggande ligger.

Strängen metod

Strängen Metoden är en variant som är speciellt kul för de yngre barnen. En första ledtråd leder till början av en lång sträng. Om barnet är riktigt unga, kan ledtrådar kringgås helt och hållet och du kan bara börja med strängen. Låt barnet följa strängen hela huset. Undvik farliga platser som steg om barnet är unga, men överväga att lägga beslag att krypa igenom eller kör strängen under en säng för att göra jakten utmanande. Ju längre barnet följer strängen, desto mer förutseende och spänning bygga för vad som ligger i slutet. Du behöver inte nödvändigtvis tala om för barnet att strängen leder till en gåva. Du kan lika gärna göra det en överraskning.

Skattkarta

En skattkarta för julen tar tid och ansträngning för att förbereda, men kan göra för en minnesvärd upplevelse. Innan jakten börjar utforma en skattkarta Layouten av huset. Rippa kartan i flera bitar, men upphäva pjäsen där "X" markerar platsen för skatten. Detta minskar risken för att ditt barn kommer att hitta skatten innan du fyller i jakten. Dölj gåvan i ett svårt att hitta plats. Kom ihåg att när ditt barn har kartan, kommer gåvan vara lätt att hitta. Placera sista ledtråden i en hemlig plats. Sedan arbeta dig bakåt. Från och med den näst sista ledtråd, skriver anvisningarna på baksidan av kartan pjäs som kommer att leda ditt barn till den efterföljande ledtråd att du bara gömde. När du har bara en aning till vänster, som fungerar som den första ledtråden, kan du presentera ditt barn med denna del antingen som en inslagen present eller helt enkelt genom att överlämna den. När ditt barn samlar alla ledtrådar, kan han tejpa ihop dem för att bilda en karta. Kontrollera att utgångspunkten är tydligt märkta och sedan har ditt barn följa kartan för att upptäcka dolda gåva.


Relaterade artiklar