Hur man kan blockera inkommande samtal på House Phone

January 21Det finns olika teletjänster som du kan använda för att blockera inkommande samtal på ditt hus telefonen, från att blockera alla anonyma samtal blockering bara en utvald lista med telefonnummer. Dessutom kan du köpa en extern enhet som ger dig möjlighet att anpassa din samtalsblockering. Det bästa sättet att ta reda på vad spärrtjänster telefon transportföretag erbjuder är att kontakta dem. Det är vanligtvis en månadsavgift för sådana tjänster, och en engångsavgift för externa enheter.

Instruktioner

• Blockera ett visst antal samtal med * 60. För vissa nordamerikanska telefonbärare, såsom AT & T, kan man använda koden * 60 för att screena samtal. Efter att ha tryckt denna kod på telefonens knappsats, en serie uppmaningar guidar dig genom dess funktioner, inklusive hur man att upprätta en lista med telefonnummer som du inte vill ringa vidare till ditt hus telefonen. Istället kommer dessa ringer höra en inspelning som du inte acceptera samtalet. Om ett inkommande samtal blockeras, kan du trycka * 60 efter samtalet för att lägga till den i listan över blockerade. För att låsa upp, är koden antingen tre eller * 80, beroende på region. Det är vanligtvis en månatlig tjänst för denna tjänst. Kontakta din telefon transportören att fråga om det erbjuder denna tjänst.

• Ställ in anonyma samtal avslag med * 77. Olika nordamerikanska telefonbolag, såsom AT & T, erbjuder denna kod till sina kunder. Genom att trycka på den här koden på ditt hus telefonen, du ställa in anonyma samtal avslag, en tjänst som förkastar all inkommande blockerade samtal. När en person vars nummer är blockerad samtal, informerar en inspelning honom att du inte accepterar blockerade samtal, och att låsa upp hans nummer om han vill uppmaningen att ringa igenom. När som helst kan du trycka * 87 att avaktivera den här tjänsten. Det finns normalt sett en månadsavgift för anonyma samtal avslag. Kontakta din telefon transportören att fråga om det erbjuder denna tjänst.

• Beställ en spärrtjänst. Vissa telefon flygbolag erbjuder "Privacy Manager", en tjänst som fungerar på samma sätt som anonyma samtal avslag. Men i stället för att låta inkommande samtal låsa upp sina nummer för att ringa via begär det också den som ringer att trycka på en kod eller spela hennes namn vid prompten. Efter den som ringer avslutar dessa åtgärder, ditt hus telefonen ringer och du uppmanas att godkänna eller avvisa samtalet, låt den rulla över till röstbrevlådan, eller informera den som ringer via en inspelning som du vill att telefonförsäljare att lägga ditt nummer till Do Not Call registret. Det är vanligtvis en månadsavgift för denna tjänst. Kontakta din telefonhållaren och fråga om det erbjuder denna tjänst.

• Köp ett call-screening enhet. Det finns produkter som du använder externt med ditt hus telefonen för att blockera inkommande samtal. Till exempel låter nummerpresentation chef du anpassa vilka typer av inkommande samtal som du vill blockera - anonyma samtal, eller en lista med telefonnummer - eller så kan du skapa en lista med tal tillåts ringa igenom.

• Anmäl dig med Do Not Call Registry. Denna databas, som förvaltas av Federal Trade Commission, kan du lägga till ditt telefonnummer till en Do Not Call Registry som förbjuder de flesta telemarketing från att ringa ditt telefonnummer. Du kan registrera ditt telefonnummer på Donotcall.gov.


Relaterade artiklar