Lily of the Valley hantverk

April 10

Lily of the Valley hantverk


En härold av varmt väder, Liljekonvalj dyker upp i slutet av våren varje år i många delar av USA. En perenn, blomman har fina vita klockformade blommor och mörkgröna blad. Blomman trivs i skuggiga områden i din trädgård och sprider sig till skapa en marktäckare. Komma med skönheten och doften av blomman i ditt hem genom att göra Liljekonvalj hantverk.

Ljus

Skapa Liljekonvalj ljus genom att lägga doft och färg till grund stearin. Smält vaxet på spisen i en dubbel panna. Tillsätt långsamt färgämne till vaxet och rör om att kombinera; släppa några av blandningen på vitt papper för att kontrollera färgen. Häll i Liljekonvalj doftande olja och rör om. Ställ vekar i botten av ljus formar eller muffin burkar och häll sedan i vaxblandningen. Kyl vaxet helt innan du tar bort ljusen från formen.

Virkade Bouquet

Lägg till en touch av våren till ditt hem när som helst på året genom att göra ett arrangemang av virkade Liljekonvalj blommor. Hämta ett mönster från Internet. Virka tre vita blommor, en mörk grön stjälk och en mörkgrön blad för varje blomma. Sy en virkad blomning till toppen och varje sida av skaftet. Sy bladet till stammen strax under sommaren. Skapa sex blommor på detta sätt. Ordna alla sex virkade blommor i en klar glasvas.

Brev

Design beställnings- brevpapper, inklusive noterar kort och packar in, med hjälp av Lily of the Valley gummistämplar. Tryck din stämpel i en stämpeldyna och överföra bilden på framsidan av noterar kort eller topp tum eller två av skrivpapper. Stämpla övre vänstra hörnet av kuvert ovanför avsändaradressen eller överföra bilden till baksidan av kuvertet över tätningen. Använd svart stämpel bläck för att ge en formell känsla till din korrespondens eller plocka en färgad bläck och göra pappers mer levande.


Relaterade artiklar