Hur tar jag hand om Hawaiian Lava Rock växter?

July 14Hawaiian lava berganläggningar är speciellt hybridiseras versioner av välbekanta krukväxter, såsom anthurium, Schefflera, hartass ormbunke och ett antal andra växter. Odlas på en bit av lava från en Hawaiian vulkan, lavastenar växter lägg till intressanta, tropisk samlingspunkt för din krukväxt samling.

Instruktioner

• Leta upp din Hawaiian lava anläggning i ett område som tar emot massor av ljus, men inte direkt solljus.

• Placera Hawaiian lavastenar anläggning i en blomkruka eller behållare som är samma höjd som berget. Även ett fat eller grund behållare kommer att fungera, gör en högre container du lägga till mer vatten och därmed skär ner på frekvensen av vattning. Lava rock är porös så att det lätt absorberar vatten.

• Häll vatten över lavastenar tills behållaren är halvfullt. Berget kommer långsamt absorberar vatten, så håll ett öga på den och lägga till mer vatten för att hålla behållaren halvfull vid alla tidpunkter.

• Gödsla Hawaiian lavastenar anläggningen en gång i månaden med en vanlig krukväxt gödselmedel, späds till 1/4 styrka rekommenderas på etiketten. Häll gödseln över berget och tömma överskott som ackumuleras i behållaren.


Relaterade artiklar