Martha Stewart valentin dagkort Idéer

December 5

Martha Stewart valentin dagkort Idéer


Martha Stewart är en inhemsk mogul. Från sängkläder till recept till hantverk, levererar Martha Stewart kreativa och eleganta idéer. Alla hjärtans dag är en tid att visa andra hur mycket du bryr dig. I år, prova en av Martha Stewart många Alla hjärtans dag-kort idéer. Oavsett om du gör kort för dina betydande andra, dina bästa vänner, för barnen att ta till skolan eller om du bara behöver något i en nypa, det är ett kort för dig.

Romantiskt Kort

Gör en Valentine som dyker upp när du öppnar det. Förslaget att öppna kortet gör människor kyss, skapa en personlig och romantisk närvarande. Du kommer att behöva ladda ner en pop-up mall från Marthastewart.com, där instruktioner kan också hittas. Detta kort kommer att kräva någon församling, men inte många artiklar som behövs för att göra kortet. En annan romantiska alternativ är att göra en valentine blommor kort. Kronblad är gjorda av utskurna hjärtan, och varje hjärta har en söt, personlig eller romantisk talesätt på den. Applicera tråd som stjälkarna att leverera dessa Valentines i en vas.

Kort för barn

Barnen kommer att älska både ta emot och ringa klubba och hjärt blommor. Hearts tillverkade av kraftigare papper kommer att fungera som kronbladen, och en klubba kommer att fungera som blommans stjälk och centrum. Om du vill ge barnen mer än en bit godis, försök att göra en klädnypa valentine. Med hjälp av kartong, skissera ett hjärta som kommer att täcka en klädnypa. Använd detta för att spåra era hjärtan på önskat papper. Placera klibbig lim på klädnypan, sedan placera hjärtat på limmet. Använd dessa dekorativa stift för att hålla röda och rosa behandla påsar förseglade.

Kort för vänner

Att hjälpa en väns trädgård växa tillsammans med din vänskap, ge en valentine frö starter. Frön placeras i myntkuvert och dekorerade med stämplar som du väljer. Se till att skriva ett meddelande och instruktioner som växer på ryggen och ge en liten kruka. Ett annat alternativ för vänner är en glittrade Alla hjärtans dag-kort. För att göra dessa kort, stämpla en bild som du väljer på framsidan av en vanlig kort. Med hjälp av ett lim penna, gå över detaljer som du vill lägga pizazz till. Strö glitter över lim och skaka för att avlägsna överskott glitter.

Enkelt och billigt kort

Om du letar efter en hemmagjord idé utan krångel, försök att göra en enkel doily valentine. Billig papper doilies göra dessa Valentines sticker ut. Skär former av blommor ur doilies och limma dem i önskade områden och mönster på framsidan av kortet. Lägg till ett meddelande på insidan och din valentine är klar. För att göra en Valentine som ser ut som du spenderat mer tid och pengar på det än vad du faktiskt gjorde, göra en glas krita hjärta kort. Klipp två hjärtan av en bit kraftigare papper; kassera de utskurna hjärtan. Med hjälp av gamla kritor, raka färgkritorna och placera spån mellan två bitar av vaxat papper. Järn försiktigt vaxat papper tills kritor smälts. Klipp hjärtan av vaxat papper och lim i bygg papper.


Relaterade artiklar