Kul födelsedagsfest spel för 10-åringar

December 4

Kul födelsedagsfest spel för 10-åringar


Ditt barns födelsedagsfest bör vara minnesvärd. Från kakan till gåvor, har varje barn minnen från hans födelsedagsfest varje år. Har sällskapsspel planerade att få varje berörd i partiet gäst och hjälpa obekanta ansikten att lära känna varandra. En 10-årig barn har sällskapsspel spelade både inomhus och utomhus.

Påsleken

Fyll papperssäckar fulla av föremål såsom hattar, skor, party och kläder. Dela gäster upp till och med grupper och ge varje grupp en papperspåse. Säg till dem att inte öppna säcken tills spelet startar. Har varje lag välja ett rum eller plats utanför för att komma bort från de andra lagen. När värden skriker "Go!" varje lag har 15 minuter att sätta ihop en sketch med enbart objekten i papperssäck. För att göra spelet annorlunda, låt varje lag lägga till musik eller en hyllning till födelsedag hedersgäst. Efter 15 minuter, låt varje lag utföra och vuxna kan avgöra det bästa laget.

Bomull Boll Utmaning

Du kommer att behöva vaselin, bomullstussar och små skålar. Alla spelare måste få i en cirkel och sitter på knä. Gnugga vaselin på änden av varje spelares näsa. Sätt en tom skål framför varje spelare, tillsammans med en stapel med bomullstussar. På "Go!" Varje spelare måste använda sin näsa för att försöka plocka upp en bomullstuss och placera det är hans skål. Spelarna kan inte använda sina händer. Den spelare som har flest bomullstussar i sin skål i slutet av två minuter vinner spelet.

Auktion roligt spel

Låt varje gäst ta med en liten, billig gåva (en vit elefant gåva är perfekt, vilket är en gåva i bra form att gästen inte vill längre). Se till att gåvan är i en papperspåse så ingen vet vad det är. Placera alla de gåvor på ett bord och ge varje gäst som förde en gåva £ 13 i låtsaspengar. Starta auktionen genom att hålla upp den första gåvan. Auktion det börjar vid 60p och fortsätt tills den säljs. Den spelaren kommer att öppna gåva, och sedan gå vidare till nästa gåva tills alla gåvor auktioneras ut. I slutet av spelet, kan part gäster använda sina överblivna låtsaspengar för att köpa presenter från andra människor. Om gästerna fortfarande har pengar efter auktionen, tillåta dem att använda den för att köpa den första bit av kakan eller spela den första låten.


Relaterade artiklar