Hem bar rum idéer

November 29

Hem bar rum idéer


Om du har extra utrymme i din källare, matsal eller kök, kan installera ett hem bar ger dig utrymme att underhålla gästerna och höja värdet på ditt hem. Hem våta barer har blivit populärt igen under de senaste åren eftersom fler människor väljer att underhålla hemma. Du kan bygga en bar för ditt hem på en stor eller liten budget, beroende på vad du vill.

Plan för apparater

När du börjar skissa på eller planerar din bar, planera för vitvaror. Ta hänsyn till någon el och tävla om utrymmet innan du stelna dina planer. Vitvaror, även små, kan kräva en hel del el, eller till och med VVS. Lägg till plats för åtminstone ett handfat och ett kylskåp för att lagra vin och andra drycker bäst serveras kall. Andra apparater du kanske vill inkludera är en frys på isen och en särskild vin kylskåp.

Dölja det

Om du inte har plats för en fullständig bar i ditt hem, dölja en mindre version. Köp en ny bar kaninbur eller konvertera en gammal matsal Hutch i en bar. Förvara glas och porslin i Hutch bästa hyllor. Förstärk buren botten och borra ett hål i ryggen, genom vilken springa en elektrisk sladd. Ta bort hyllor i hälften buren botten, om det behövs, och placera en mini, studentrummet-storlek kylskåp inuti. Använd eventuella överblivna hyllor att lagra sprit, blandare och andra bar objekt som du kan tänkas behöva, till exempel en korkskruv eller cocktailblandare.

Välj ett tema

När din bar är faktiskt byggt, välja ett tema för utrymmet. Temat kommer att hjälpa skilja utseendet på bar området från resten av större utrymme runt den. Häng upp bar skyltar eller fiskeredskap. Gör det till en man zon med maskulin möbler och sport grejer, eller en stilrena plats att underhålla med en bar spegel och fina kristall. Om du har lagt till din bar på ditt kök eller matsal, ha det i åtanke och välj dekor objekt som passar båda rummen för att bibehålla en separat men integrerat effekt.


Relaterade artiklar