Hur bli av Robin Nest

October 24

Hur bli av Robin Nest


Den nordamerikanska robin kommer vanligtvis välja en häckningsplats som är besvärligt att människorna det delar miljön med. Vanliga häckningsplatser inkluderar toppen av armaturer i prydnads häckar, mellan däcksutrustning och i träd nära ditt hem. Robins är oftast ofarliga, men under häckningstid kan bli mycket territoriella och aggressiva mot upplevda inkräktare. Sångfåglar, såsom den nordamerikanska robin, skyddas av federal lag, inklusive deras bo med ägg eller ungar. Om robins har blivit en olägenhet, finns det några saker du kan göra för att skydda din egendom.

Instruktioner

• Kontrollera boet. Om boet innehåller ägg, vänta på ägg kläcks och ungarna att flygga innan du tar bort det tomma boet. Robin ägg ruvar i ungefär två veckor. Sedan tar det ytterligare två veckor för barn att lämna boet. Vanligtvis kommer rödhake inte åter sitt bo.

• Se upp för tecken på boet konstruktion. Var observant; om du ser robins börjar bygga ett bo på en plats som inte är lämpligt, ta bort boet medan det är under uppbyggnad, innan äggen har lagts. Eftersom dessa fåglar är skyddade enligt lag, är förebyggande det bästa tillvägagångssättet.

• Ta bort övergivna boet. Var försiktig; Robins är bärare av kvalster som kan överföras till en human värd och är svåra att bli av med. Använd en långskaftad trädgård verktyg för att slå ner den tomma boet. Plocka upp det med en spade eller en sopsäck som har vänts ut för att undvika direktkontakt med boet.

• Ta hand om den borttagna boet i papperskorgen.

• Tvätta händerna med varmt tvålvatten som en extra försiktighetsåtgärd.


Relaterade artiklar