Hur skriver jag ut affischstorlek bilder?

September 1

Hur skriver jag ut affischstorlek bilder?


Skapa en affisch från din favorit bild genom att skriva ut den hemma med alla skrivare. Poster storlek kan variera beroende på tryckkostnader, fotoupplösning och användning. Individer använder affischstorlek bilder för att främja deras fotografi tjänster, som förekommer i ett konstgalleri, som en personlig gåva eller dekoration. Det är viktigt att ha hög upplösning om du planerar att skapa en mycket stor affisch från den digitala foto, annars kan det verka korniga.

Instruktioner

• Gå till ett gratis verktyg webbplats som fungerar med hem affisch utskrift som Block Posters (se Resurser).

• Ladda upp ditt foto på webbplatsen och se till att ditt foto uppfyller sin maximala filstorleken. Klicka på knappen "Fortsätt". Ange antalet sidor för bredden på ditt foto, pappersstorlek du använder för att skriva ut och dimensionen av affischen för ditt foto.

• Klicka på knappen "Fortsätt" och ladda ner den Portable Document File (PDF) på skrivbordet. PDF-filen i bilden görs automatiskt till kaklade sidor som en affisch. Använd din skrivare för hemmabruk för att skriva ut PDF-filen på din bild.

• Trimma vita kanterna på varje utskriven sida med sax eller en papper cutter och montera sidorna på ett bord. Tejpa ihop sidorna. Tejpa på den vita tomma sidan av de tryckta sidorna så att bandet inte syns på bilden.


Relaterade artiklar