Hur man skriver en reservation brev

March 3

Hur man skriver en reservation brev


Att veta hur man skriver en tydlig och professionell reservation brev är en användbar färdighet. De flesta bokningar breven är skrivna för att boka ett hotellrum eller att delta i en konferens, men oavsett vad syftet med brevet, här gör du för att vara säker på att du inkluderar all nödvändig information.

Instruktioner

• Inkludera alla relevanta detaljer i ditt brev, inklusive ditt fullständiga kontaktuppgifter, datum och tid för ankomst och avgång, antal dagar för din vistelse, typ av rum och eventuella särskilda behov eller önskemål såsom rökning eller icke-rökning rum.

• Använd en professionell ton när du skriver ditt brev. Din hälsning bör vara, "Till den det berör" eller "Dear Sir eller fru." Inkludera även dagens datum högst upp i brevet. Kroppen av brevet bör vara rakt på sak. Det bör särskilt ange vad du behöver och hur du kommer att betala.

• Skriva ett brev kan se ut så här: Datum till den det berör, Reservera en icke-rökning king size sovrum för mig och min partner för följande dates_________. Vänligen debitera mitt kreditkort för den första insättning krävs. Inkludera eventuella rabatter som mina tidiga tillstånd registrerings. Kreditkortsnummer: Exakt namn på kortet: Utgångsdatum: Tack för ditt snabba uppmärksamhet och jag ser fram emot att få ett brev som bekräftar min bokning. Tack, ditt namn, adress, e-post, telefon, fax


Relaterade artiklar