Hur man tar bort en torkad vatten fläck på tyg

February 27

Hur man tar bort en torkad vatten fläck på tyg


Att hitta en fläck på något plagg kan vara frustrerande, speciellt om du inte vet hur du tar bort det. Medan tvål och vatten fungerar bra för de flesta fläckar, vad gör du när fläcken är en vatten fläck? För att ta bort en torkad vatten fläck på tyg du behöver för att "bekämpa eld med eld," så att säga, och angrepp som färgas med rätt tillämpning av ånga tills den försvinner.

Instruktioner

• Öppna en gammal handduk och sprida den över strykbrädan för att täcka så mycket yta som du behöver för artikeln du kommer att arbeta med.

• Förvandla din artikel i en så färgade området är på insidan. Ställ din färgade tyg på handduken med fläcken nedåt mot strykbrädan.

• Förvandla din järn på rätt inställning för den typ av tyg du ska arbeta med. Fukta en trasa och tryck på tvättlapp ner på nedfläckade kläder att väta området väl.

• Järn över fuktiga kläder området, flytta järnet till en ny plats var femte sekund, för att tvinga ånga i vatten fläck för att frigöra det. Fortsätt att stryka tills kläderna är inte längre fuktig.

• Stäng av kläder rätsidan ut och leta efter tecken på fläcken. Om fläcken är borta då du är klar. Om något tecken på fläcken är fortfarande närvarande sedan upprepa ovanstående steg tills alla fläcken är borta.


Relaterade artiklar