Hur man gör en partiell sy-i vävning

November 16Konsten att hår vävning är hundra år gamla. Den sträcker sig från mikro-mini flätor till rastaflätor, och från raka väver till lockigt uppsättningar. Det började som en stam uttalande som indikerade social status. Nu är det en världsomspännande populär hårstyling teknik. Men vissa hår vävteknik inte alltid täcker hela huvudet av hår. Nu finns det en innovativ vävning stil som gör väven ser mycket mer naturligt, och det är den partiella sy-i vävning.

Instruktioner

Förbereda naturliga hår för vävning

• Shampoo håret två gånger för grundlig rengöring. Följ med en inpackning som du låter sitta i ca 10 till 15 minuter före sköljning. Föna håret efter sköljning, men inte olja håret.

• Del ett litet till medel torget i håret i fronten på hjässan med hjälp av avsked kam. Del också en mycket tunn linje längs framsidan av hårfästet på båda sidor och över hela baksidan av huvudet. Säkra dessa sektioner på plats med hårspännen. Inte fläta dessa avsnitt, eftersom detta är det hår som ska användas för att täcka resten av väven. Braid resten av håret ner tätt mot hårbotten i små vertikala och horisontella rader med hjälp av avsked kam och hårspännen. Fäst på plats med gummiband. Applicera ett tunt lager olja till hårbotten efter att håret är ordentligt flätade.

• Avslöja spole sy hår. Mät en sektion tvärs över huvudets botten, skär sedan den uppmätta sektionen. Dubbel tråd håret nålen i tråden. Sy bit vävning hår horisontellt till flätor. Dubbel knut tråden säkert, sedan klippa. Mät ca 1/2 tum, sedan mäta en annan horisontell rad. Efter kapning den uppmätta bit hår, dubbel tråd håret nålen igen, och sy bit hår till flätor. Dubbel knut tråden igen, sedan klippa. Upprepa detta steg tills alla flätat hår är ordentligt sys i. För en utförligare väv, sy löshår närmare varandra. Du kan behöva mer än en spole av hår om detta alternativ väljs. För en tunnare väv, sy löshår längre ifrån varandra.

• Ta bort hårspännen framifrån, sidorna och baksidan av huvudet. Kamma lösa hår över det område där det är vävt. Applicera en liten bit av olja till löst hår tryck den till den vävda håret att blanda. Kamma igenom hela huvudet av hår, då stil som önskas.


Relaterade artiklar