Hur man justerar Brother Symaskin Tension

January 29

Hur man justerar Brother Symaskin Tension


Korrekt användning av ett hem symaskin kan vara mycket enkelt när du bekantar dig med de rätta funktionerna i just din symaskin. En gemensam svårighet för nybörjare avlopp är att veta hur man gör grundläggande justeringar av spänningsinställning för att möjliggöra en ändamålsenlig sömmar på olika tyger. En sy Brother-maskinen är en populär modell hem symaskin och göra justeringar av trådspänningen är lätt.

Instruktioner

• Ställ in symaskinen på ett bord med bra belysning finns. Anslut elsladden. Sätt i en ny nål i axeln på nålstången och dra åt skruv att säkra nålen. Nålstången är det område på axeln där enheten för nålen skruv ligger.

• Trä symaskinen enligt tillverkarens anvisningar. Detta kräver glider tråden genom olika kvarhållande och spännöglor för att möjliggöra en korrekt dra medan du syr. Det finns vanligtvis en ögla i toppen för att gå igenom först, sedan en andra ovanför trådspänningsratten. För tråden in i spännratten området och plocka upp slingan av spänningstråden. För tråden tillbaka till nästa övertråden slinga och sedan ner till nålen bar där du trär nålen.

• Linda en spole med tråden som du tänker använda. Du kan behöva delvis skruva din maskin för att göra detta. Se till att det finns spänning på tråden medan du linda den så att tråden vindarna ordentligt. Sätt i spolen i spolkapseln och placera den i skytteln loppet sedan dra upp tråden med övertråden för att förbereda sig för att sy. Buss race ligger i nedre delen av kroppen av maskinen under där nålen går in i halsen plattan.

• Klipp en bit av tyg från tyg du tänker använda för detta projekt, minst 12 inches lång och 4 inches bred. Fördubbla tjockleken på din skrot genom att vika den på mitten på längden. Sätt ditt skrot under pressarfoten och sänk foten på plats. Sy en söm ca 6 inches lång sedan bort skrotet för att kontrollera stygnen. Om stygnen är löst på botten, justera spänningen ratten till en högre siffra för mer spänning. Detta görs genom att vrida ratten så att indikatorn varumärket flyttas till en högre siffra. Om trådarna är löst på toppen du kommer att behöva göra det motsatta manöver.

• Sy fler sömmar på skrot, stoppa att kontrollera trådspänningen för dina sömmar tills du har stygn på toppen och på botten med någon märkbar glapp.


Relaterade artiklar