Hur man gör Cool Hampa Armband Designs

July 18Hampa är en naturlig fiber som används för att göra funktionella, dekorativa och bärbara objekt, inklusive armband. Ett av de bästa sätten att göra hampa armband med coola design är genom makramé. Macrame är konsten att knyta fibrer för att skapa alla typer av skapelser, från växt galgar väggbonader. Macrame hampa armband har en invecklad, touchable, Strukturerad utseende som gör dem både unik och attraktiv. Du kan utveckla coola hampa armband design med hjälp av hampa rep av valfri färg, olika typer av makramé knutar och ett sortiment av pärlor och charm.

Instruktioner

• Dra dina hampa armband mönster på papper med färgpennor. Anteckna vilka typer av makramé knop du kommer att använda, vilka pärlor eller berlocker du kommer att omfatta och där du kommer att placera dem, vilka färger av hampa laddar som du kommer att använda, och om du kommer att fästa spännen. Gör ritningar av din design så detaljerat som möjligt så när du gör hampa armband du kommer att få bra riktlinjer.

• Kombinera olika färger av hampa rep i ditt armband design. Använd komplementfärger, som är mittemot varandra på färghjulet, som gult och lila. Blanda harmoniska färger, som ligger intill varandra på färghjulet, som rött, gult och orange.

• Utnyttja ett sortiment av makramé knop i dina hampa armband design. Använda en serie halv-knutar för att skapa ett armband som vrider. Använd fyrkantiga knop för att skapa en invecklad, vävt utseende. Göra en serie halv-hitch knop för att skapa en räfflade utseende.

• Börja och avsluta hampa armband design med en överhandsknop. Lämna ungefär en tum av hampa sladd att dingla på utsidan av överhandsknop. Separera de enskilda fibrerna i hampa sladden för att ge ändarna av armbandet en nött utseende.

• Lägg till ett sortiment av pärlor till hampa armband design. Intersperse pärlor mellan makramé knop. Använd pärlor i färger som kompletterar eller harmonisera med nyanser av hampa sladdar. Införliva stora pärlor för en djärv look, eller små pärlor för en delikat utseende.

• Inkludera charm i din hampa armband design. Placera charm mellan makramé knutar på armbandet. Använd små metall berlocker i en mängd olika former. Överväga att införliva stjärniga charm, hjärta berlocker, skalle charm, eller små klockor.

• Designa din hampa armband så de har metall smycken knäppen. Använd klämmor för att öppna och stänga armband när du tar bort dem och tar dem. Bind de motsatta ändarna av den hampa armband för att de två halvorna av ett spänne. Observera att du kan eliminera spännen från din design och helt enkelt knyta och knyta upp armband att sätta dem på och ta bort dem.


Relaterade artiklar