Silk blomma brudbuketten Instruktioner

January 21

Silk blomma brudbuketten Instruktioner


Enligt The Wedding rapporten kostade den genomsnittliga brudbukett £ 91 och med 2010. Den höga kostnaden för naturliga blommor orsakar fler och fler brudar att undersöka mer kostnadseffektiva alternativ, inklusive sidenblommor, för sina brudbuketter. Silke arrangemang kostar mycket mindre än naturliga blommor, och kommer att pågå i många år med ordentlig rengöring. Gör din egen silke blomma brudbukett kan du spara pengar och anpassa dina blommor för din speciella dag.

Instruktioner

• Välj vilken typ av silke blommor du kommer att använda. De flesta brudar väljer sin favorit blommor, eftersom bukett spelar en viktig roll i bröllopet. Blommorna du väljer bör samordna med varandra och kompletterar färgen på brudklänning. Till exempel skulle röda rosor, vita liljor och små kvistar av vit brudslöja stämmer väl överens med vitt, grädde eller elfenben klänningar.

• Håll blommorna tillsammans i din hand för att simulera den färdiga buketten. Gå med blommor i handen som du skulle under bröllopet, och använd markören för att ange den naturliga positionen för dina händer på stjälkarna. Detta kommer att fungera som en riktlinje som du skär blommorna.

• Trimma stjälkarna med avbitare, vilket gör snittet på markeringslinjen. Pressa klippaggregatet ordentligt för att skära genom tråd i stammen.

• Linda varje blomma med blommiga tejp. Håll tejpen direkt under basen av blomman, och linda in den i en spiralrörelse nedåt runt änden av den trimmade stjälkar. Den blommiga tejp hjälper till att skydda stjälkar och täcker den exponerade tråden.

• Tillsätt en droppe lim i slutet av varje stam och skjut blommorna i blomsterskummet inuti bukett hållaren. Utrymme större blommor jämnt runt hållaren, omväxlande dem så att du inte har en klump av en typ av blomma. Fyll i eventuella luckor mellan blommor med mindre fyllmedel. Du ska inte kunna se oasis vid basen av hållaren, så om några bitar av skum lysa igenom, lägga till fler små blommor för att täcka det.

• Linda slutet av buketten hållaren med band. Placera en sträng lim på basen av innehavaren, spiral ner runt handtaget och stjälkar. Limma änden av bandet till handtaget och trimma överskottet med en sax.

• Tillsätt några droppar blommig olja till bukett att ingjuta buketten med en naturlig doft. Använd en bomullspinne för att använda olja, placera den längs undersidan av blommorna för att undvika synliga oljefläckar.


Relaterade artiklar