Hur att dölja en tvättmaskin och torktumlare i köket

November 25

Hur att dölja en tvättmaskin och torktumlare i köket


I vissa hem, är anslutningarna tvättmaskin och torktumlare finns i köket som ger dig inget annat val när du ansluter dina apparater. Om du inte vill gå till besvär och kostnader för att flytta anslutningar, kan du dölja tvättmaskin och torktumlare så att de inte är en brännpunkt eller distraktion i ditt kök utrymme. Hur långt du vill gå när det gäller förklädnad är upp till dig.

Instruktioner

• Placera två eller tre dekorativa vikskärmar runt tvättmaskin och torktumlare för att dölja dem. Häng några små föremål på utsidan av skärmar med tryck stift för att lägga till utsmyckning tema i ditt kök som dekorativa Hot Pot pad eller små prydnader.

• Montera en bänkskiva över toppen av tvättmaskin och torktumlare om brickan är en frontlastare. Applicera kardborreband till läppen på bänkskivan och applicera kardborreband till toppen av ett monterade blad. Fäst kardborreband på det monterade bladet till kardborrbandet på läppen av bänkskivan och låt den hänga ner för att dölja de apparater. Skär av arket med sax ca 2 inches förbi golvet längd och nertill med textiltejp.

• Bygga ett skåp med bi-faldig dörrar runt tvättmaskin och torktumlare för att helt dölja dem. Öppna bi-faldig dörrar när du behöver använda tvättmaskin och torktumlare.


Relaterade artiklar