Hur man gör Demospel i full version Spel

May 6

Hur man gör Demospel i full version Spel


Demos av spel ger dig möjlighet att spela en liten del av spelet för att se om det fungerar på din dator och om du gillar det. När du är klar demo eller köra slut på tiden när det gäller "tidsbegränsade" demos, har du möjlighet att få den fullständiga versionen av spelet. På vissa digitala distributör webbplatser, såsom ånga, hela spelet nedladdningar automatiskt med demo och du behöver bara köpa det för att låsa upp och vrid demo till en full version spelet.

Instruktioner

• Spela igenom demo spelet och se om du gillar spelet och att det fungerar bra på din dator.

• Klicka på "köp nu" eller länken "köp" att demo visar när du är klar eller avsluta det. Demot kommer sannolikt att visa en lista över de funktioner och extrafunktioner som hela spelet har och ger dig en länk till den webbplats där hela spelet kan köpas.

• Logga in på webbplatsen eller skapa ett konto med spelets skapare hemsida. Fyll i din personliga information i registreringsfält om du är en ny användare. Lägg en giltig e-postadress som du kontrollerar regelbundet eftersom det är troligt att den aktiveringskod för att stänga av demo till en fullständig version kommer att skickas till denna adress.

• Gör betalningen genom att använda någon av de som stöds betalningsalternativ. Kontrollera din e-post för en bekräftelse på att pengarna har tagits emot och din beställning behandlas.

• Ange registreringsnumret får du via e-post i utrymmet för det i spelet. Du kommer att få detaljerade instruktioner med nyckeln om hur och var man kan skriva in den för att slå din demo spel i den fullständiga versionen.


Relaterade artiklar